Football Talk

Παριζιάνος ο Μουκιέλε μέχρι το 2027!

Παριζιάνος ο Μουκιέλε μέχρι το 2027!
Ο Νόρντι Μουκιέλε είναι και επίσημα το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί Σεν Ζερμέν για φέτος, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν την μεταγραφή του το απόγευμα της Τρίτης (26/7).
Και επίσημα κάτοικος Παρισιού ο Νόρντι Μουκιέλε! Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου στόπερ την Τρίτη (26/7) από την Λειψία και ο Γάλλος άσος έγινε επίσημα το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Μουκιέλε με την Λειψία έγραψε συνολικά 146 συμμετοχές, μετρώντας 10 γκολ και 11 ασίστ ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, κάνοντας το ντεμπούτο του σε ματς κόντρα στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Το να παίζεις για την ομάδα της πόλης σου είναι προφανώς ένα όνειρο. Μεγάλωσα στην περιοχή του Παρισιού, στο Μοντρόλ για να είμαι πιο συγκεκριμένος, οπότε το να παίζω για την Παρί είναι τεράστια τιμή για μένα, για τους φίλους μου και για την οικογένειά μου, και είμαι πραγματικά χαρούμενος που δούλεψα τόσο σκληρά για να είμαι εδώ σήμερα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης της Παρί.

www.bnsports.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0