Football Talk

H Χαντάρ Γιακόμπι του «Sport 5» στο BN Sports για τον Λάιντνερ: «Τρελοί για τον Ντόρον οι οπαδοί της Χάιφα - Το πιο ακριβό deal στο Ισραήλ»

H Χαντάρ Γιακόμπι του «Sport 5» στο BN Sports για τον Λάιντνερ: «Τρελοί για τον Ντόρον οι οπαδοί της Χάιφα - Το πιο ακριβό deal στο Ισραήλ»

Το BN Sports εντόπισε την αθλητική σχολιαστή της Ισραηλινής τηλεόρασηςΧαντάρ Γιακόμπι, με σκοπό να λύσει βασικές απορίες γύρω από το πρόσωπο του συμπατριώτη της, Ντόρον Λάιντνερ. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το νεότερο απόκτημα του Ολυμπιακού!

Φημισμένη μέσω της παρουσίας της στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας της «Sport 5», η Ισραηλινή σχολιαστής Χαντάρ Γιακόμπι, ασχολήθηκε έντονα τις τελευταίες μέρες με την μεταγραφική υπόθεση του Λάιντνερ

Σε επικοινωνία με το BN Sports ανέφερε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα γεγονότα γύρω από το πρόσωπο το 20χρονου διεθνή αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος ετοιμάζεται να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Τοποθετήσεις γύρω από την ιστορική για την Χάποελ συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», την γνώμη των οπαδών, τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία, αλλά και την... μεγάλη της ανησυχία.

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Αναφορικά με το background του παίκτη: «Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Ντόρον αποτελεί το πιο ακριβό deal του καλοκαιριού για το Ισραήλ, την υψηλότερη πώληση. Μιλάμε για τα περισσότερα χρήματα που έλαβε η Χάποελ Τελ Αβίβ από μεταγραφή την τελευταία πενταετία. Μεγάλωσε μέσα από την ομάδα και οι οπαδοί της είναι τρελοί για αυτόν. Πρόκειται για το κορυφαίο ταλέντο του Ισραήλ».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση της Ευρώπης: «Το τελευταίο τρίμηνο όλοι συζητούσαν για το που θα καταλήξει. Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να να ανταπεξέλθει στην ευθύνη που έχει το να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο αριστερό οπισθοφύλακα που έχουμε αυτή τη στιγμή στην χώρα μας.

Μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών, αλλά από την άλλη είναι ένας τόσο νέος παίκτης που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα και αυτό τα λέει όλα. Επίσης έπαιζε μέχρι σήμερα σε έναν μεγάλο σύλλογο, έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε γεμάτα γήπεδα και απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους απ' όλο τον κόσμο. Έχει ήδη αρκετή εμπειρία για να ανταπεξέλθει στον Ολυμπιακό, οι Έλληνες δε θα πρέπει να ανησυχούν»

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, αλλά και το στοιχείο στο οποίο υστερεί ο νεαρός παίκτης: «Καταλυτικό παράγοντα για να πετύχει θα παίξει ο παρτενέρ του στην αριστερή πτέρυγα. Αυτός που θα αγωνίζεται μπροστά του. Όταν έχει ικανούς συμπαίκτες μπροστά του κάνει φανταστικά πράγματα, όπως με το εθνόσημο παρέα με τον Μανόρ Σόλομον της Φούλαμ. Συμμετέχει ενεργά στο επιθετικό χτίσιμο του Ισραήλ.

Η αλήθεια είναι ότι το δυνατό του σημείο είναι τα επιθετικά του χαρακτηριστικά, παρότι αγωνίζεται ως μπακ... Θα σου πω την αλήθεια, γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτη στην θέση του που είναι πολύ καλός στα μετόπισθεν (σ.σ. Όλεγκ Ρέαμπτσουκ), γεγονός στο οποίο πιθανόν να υστερεί ο Λάιντνερ λόγω της απειρίας του

Σε διαβεβαιώ όμως ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί ως ένας εκ των κορυφαίων στη θέση του, αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η μόνη ανησυχία των Ισραηλινών...»

www.bnsports.gr

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0