Football Talk

Εμβιλά: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι εκεί»

Εμβιλά: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι εκεί»

Ο Γιάν Εμβιλά παρευρέθηκε και μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού, πριν το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιάν Εμβιλά, μίλησε στην συνέντευξη τύπου για το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα. Σε πρώτη φάση έκανε κάλεσμα σε «όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό» θα βοηθήσουν την κατάσταση, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι της αναλογεί!

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμβιλά:

«Νομίζω το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα. Πρέπει να μπούμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα. Επίσης η ενότητα. Δεν μιλάω μόνο για παίκτες και το επιτελείο, αλλά για όλη την πόλη. Όλοι θα παίξουμε τον ρόλο μας. Αυτό είναι κάλεσμα σε όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Όλοι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την κατάσταση».

Για τι πρέπει να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό:
«Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι είμασταν πολύ κατώτεροι και αύριο θα αλλάξει αυτό θα εκμεταλλευτούμε τη δύναμη του κόσμου και θέλουμε να κάνουμε ένα ποιοτικότερο παιχνίδι αύριο».

Για τον Χουάνγκ:
«Δεν έχω να πω κάτι. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στο αυριανό παιχνίδι. Ότι δεν έχει σχέση με αύριο δε μπορώ να το σχολιάσω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0