Football Talk

Ντόρον Λάιντνερ: Ο Ολυμπιακός κλέβει για δεύτερη φορά παίκτη από το Top 5 των πρωταθλημάτων της Ευρώπης!

Ντόρον Λάιντνερ: Ο Ολυμπιακός κλέβει για δεύτερη φορά παίκτη από το Top 5 των πρωταθλημάτων της Ευρώπης!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό το deal με τον Ντόρον Λάιντνερ, με τους Πειραιώτες να «κλέβουν» από δύο ιταλικές ομάδες το μεγαλύτερο ταλέντο του ποδοσφαίρου του Ισραήλ, όπως έκαναν και με την περίπτωση του Χουάνγκ, που τον προσέλκυσε η Άουγκσμπουργκ!

Ιδανικά φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς μετά τη μεταγραφή του Χουάνγκ, που τον ήθελε και η Άουγκσμπουργκ, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ντόρον Λάιντνερ, που αποτελεί το κορυφαίο ταλέντο στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τις συμμετοχές του με την ανδρική, εθνική ομάδα της χώρας του, ως βασικός, αλλά κυρίως από το ότι βρέθηκε στα ραντάρ δύο ομάδων της Serie A.

Ο λόγος για τις Σασουόλο και Μπολόνια, που ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τους Ισραηλινούς να πιστεύουν πως θα «κλείσει» σε μία εκ των δύο, αλλά τον 20άχρονο να μην μένει ικανοποιημένος από το συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Κάπως έτσι, άρχισε να σκέφτεται σοβαρότερα το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη χώρα μας, παρότι και η Αούστρια Βιέννης εξέταζε την περίπτωση της απόκτησής του και εν τέλει ο Ολυμπιακός τον έπεισε, με τον Λάιντνερ να μην αγωνίζεται ούτε στο φιλικό της ομάδας του στην Σερβία, ενόψει της μεταγραφής του στην Αθήνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπό φέρνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον Λάιντνερ στην Ελλάδα, πράγμα που συνιστά μεταγραφική επιτυχία και καταφέρνουν να τους… επιλέξει ο παίκτης που έχουν θέσει ως στόχο τους, έναντι της Serie A. Ό,τι δηλαδή συνέβη και με τον Χουάνγκ, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει πως δεν είναι… σύμπτωση, το γεγονός πως αμφότεροι επέλεξαν την Ελλάδα και την Super League από δύο πρωταθλήματα που εντάσσονται στο Top 5 της Ευρώπης!

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0