Football Talk

Ολυμπιακός: Παίρνει Λάιντνερ για το αριστερό άκρο της άμυνας (video)

Ολυμπιακός: Παίρνει Λάιντνερ για το αριστερό άκρο της άμυνας (video)
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ισραήλ κάνει δικό του ο Ολυμπιακός που συμφώνησε με την Χαποέλ Τελ Αβίβ για την απόκτηση του διεθνή 20χρονου αριστερού μπακ, Ντόρον Λάιντνερ. Στα 2 εκατομμύρια (συν μπόνους) το κόστος της μεταγραφής.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ολυμπιακός είχε βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ και τελικά ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Ντόρον Λάιντνερ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ισραηλινού ποδοσφαίρου που πέρσι πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με την Χαποέλ Τελ Αβίβ καταγράφοντας 1 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, εσχάτως θεωρείται βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των ανδρών της χώρας του, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα και στα τρία τελευταία για το Nations League.

Οι Πειραιώτες τσέκαραν εδώ και καιρό τον παίκτη και μετά από διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, το deal έκλεισε στα 2 εκατομμύρια ευρώ συν 750.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους. Πρόκειται για μια περίπτωση με μεγάλη προοπτική και μεταπωλητική αξία, ενώ παράλληλα στον Ολυμπιακό προσδοκούν να δώσει στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από τη συγκεκριμένη θέση και έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. 

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Λάιντνερ θα έρθει τις επομένες μέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0