Football Talk

ΑΕΚ: Αλλαγή δεδομένων με Πλάνιτς – Τι γίνεται με Βίντα

ΑΕΚ: Αλλαγή δεδομένων με Πλάνιτς – Τι γίνεται με Βίντα
Όλες οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση κεντρικών αμυντικών

Η ΑΕΚ βρέθηκε μία… ανάσα από την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Και λέμε… βρέθηκε, γιατί όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις έχουμε αλλαγή δεδομένων. Η τεράστια πίεση που υπάρχει στη Μακάμπι Χάιφα να μη δεχθεί την πρόταση του 1,3 εκατ. ευρώ από την Ένωση και να πουλήσει τον Σέρβο στόπερ, μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως… έπιασε τόπο.

Συγκεκριμένα ενώ η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον πρόεδρο της Μακάμπι Χάιφα να γίνει αυτή η μεταγραφή, τελικά η πίεση που δέχθηκε ο τελευταίος να μην πουλήσει τον Σέρβο απέδωσε και κάνει πίσω!

Προς το παρόν λοιπόν, ο Πλάνιτς μένει στη Χάιφα! Η Ένωση πάντως δεν θα αφήσει την περίπτωσή του και δεν είναι απίθανο το σενάριο να κοιτάξει να τον κλείσει τον Γενάρη.

Τι μέλλει γενέσθαι τώρα για την ΑΕΚ; Εννοείται ήδη έχουν ενεργοποιηθεί οι εναλλακτικές περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων. Πρόκειται για δυο παίκτες με εμπειρία και καλού επιπέδου που είναι σε θέση να μπουν άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσουν.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Ντομαγκόι Βίντα. Μπορεί από την ΑΕΚ να δήλωναν άγνοια για το δημοσίευμα από την Κροατία, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και η μεταγραφή δουλεύεται. Το αν θα καταλήξει σε «γάμο» θα φανεί ίσως ακόμα και τα επόμενα 24ώρα. Εκτός του Βίντα παίζει άλλος ένας στόπερ που συζητά η Ένωση ταυτόχρονα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0