Football Talk

Λειψία – Λίβερπουλ 0-5: «Καυτός» Νούνιες με τέσσερα γκολ – Ένα ημίχρονο για τον Τσιμίκα (video)

Λειψία – Λίβερπουλ 0-5: «Καυτός» Νούνιες με τέσσερα γκολ – Ένα ημίχρονο για τον Τσιμίκα (video)

Καταιγιστική η Λίβερπουλ με «καυτό» Ντάργουιν Νούνιες στην Red Bull Arena, επιβλήθηκε της Λειψίας με 5-0 και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της νέας σεζόν.

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα η Λίβερπουλ κόντρα στην Λειψία, επικρατώντας με 5-0 χάρη στον καταπληκτικό Ντάργουιν Νούνιες. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ έδωσαν ένα δυνατό τεστ απέναντι στους Γερμανούς, δείχνοντας όμως πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, με την Λίβερπουλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερα απειλητικές ευκαιρίες. Κατάφερε, πάντως, να ανοίξει το σκορ νωρίς, μετά από ωραίο τελείωμα του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 8’ από το κέντρο της περιοχής.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος, με την Λειψία να προσπαθεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως αποτέλεσμα. Όλα όμως άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να «ανεβάζει στροφές».

Μόλις στο 47’, ο Νούνιες άνοιξε λογαριασμό για να κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λουίς Ντίαζ από τον Μπλάσγουιτς. Πριν προλάβει να συνέλθει η Λειψία, ο Ουρουγουανός επιθετικός διπλασίασε τα γκολ του στο 51’, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ είχε κέφια και πέτυχε και τρίτο γκολ στο 69’. Μετά από ωραίο γύρισμα του Έλιοτ, ο Νούνιες βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να την σπρώξει στα δίχτυα και να ολοκληρώσει το χατ-τρικ του. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί.

Στο 90’ βρήκε ξανά δίχτυα μετά από ασίστ του Καρβάλιο αλλά και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της Λειψίας. Καταιγιστική η Λίβερπουλ, στέλνει… μήνυμα στους αντιπάλους της εν όψει της έναρξης της σεζόν.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άντριαν (61’ Ντέιβις), Αλεξάντερ-Άρνολντ (61’ Μίλνερ), Κονατέ (46’ Μάτιπ), Φαν Ντάικ (61’ Γκόμεζ), Ρόμπερτσον (46’ Τσιμίκας), Φαμπίνιο (61’ Καρβάλιο), Τιάγκο (61’ Τζόουνς), Κεϊτά (46’ Χέντερσον), Ντίαζ (61’ Μπαΐτσετιτς), Σαλάχ (61’ Έλιοτ), Φιρμίνο (46’ Νούνιες)

Λειψία (Ντομένικο Τεντέσκο): Γκουλάκσι (46’ Μπλάσγουιτς), Σιμακάν (46’ Κλόστερμαν), Ανχελίνιο, Όρμπαν, Όλμο (60’ Χαϊντάρα), Σόμποσλαϊ (60’ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού (60’ Λάιμερ), Χάλστενμπεργκ (78’ Μπα), Σόρλοθ, Χένριχς (60’ Νοβόα), Καμπλ (60’ Σλάγκερ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0