Football Talk

Champions League: Κάζο ολκής για την Μάλμε, ισχυρό προβάδισμα με σόου Σωτηρίου για την Λουντογκόρετς! (video)

Champions League: Κάζο ολκής για την Μάλμε, ισχυρό προβάδισμα με σόου Σωτηρίου για την Λουντογκόρετς! (video)

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της Τρίτης (19/7) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με την ήττα σοκ της Μάλμε από την Ζαλγκίρις και το σόου του Πιέρου Σωτηρίου στη νίκη της Λουντογκόρετς επί της Σάμροκ Ρόβερς να ξεχωρίζουν. Γκέλες και για τις Μπόντο Γκλιμτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Τρίτης (19/7) για την φάση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Στο Βίλνιους της Λιθουανίας η γηπεδούχος Ζαλγκίρις υποχρέωση της Μάλμε σε μέγα κάζο καθώς επικράτησε με 1-0 της σουηδικής ομάδας και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ουρεγκά στο 49’, έπειτα από ασίστ του Μάμιτς.

Στο σκορ της βραδιάς, η Καραμπάγκ επικράτησε με 3-2 της Ζυρίχης στο Αζερμπαϊτζάν και έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Για τους νικητές σκόραραν οι Καντί (17’) και Βαντζί (36’, 66’) ενώ για την ελβετική ομάδα είχε μειώσει αρχικά ο Καμπέρι (65’) ενώ στο 85’ ο Κριεζίου διαμόρφωσε το τελικό 3-2.


Στο Γερεβάν της Αρμενίας, η Ντουντελάνζ κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Πιούνικ, επικρατώντας με 1-0. Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Σαμίρ Χαντζί στο 72’ με πέναλτι.

Με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Λουντογκόρετς του Πιέρου Σωτηρίου καθώς επικράτησε της ιρλανδικής Σάμροκ Ρόβερς με 3-0 στην έδρα της. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της βουλγαρικής ομάδας ήταν ο Κύπριος επιθετικός, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα (26’, 35’) και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92’ ο Τιάγκο.

Στη Δανία, η ΑΕΚ Λάρνακας άντεξε στην πίεση της Μίντιλαντ, πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) και πλέον θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στην έδρα της, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Γκιούρτσο έβαλε μπροστά την κυπριακή ομάδα στο 81’ ωστόσο τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σβιατσένκο.



Έκπληξη είχαμε και στο Μπέλφαστ όπου η Λίνφιλντ υποχρέωσε σε ήττα την Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί είχαν την απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και το πλήρωσαν. Στο 83’ ο Μίλαρ σκόραρε και έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έμεινε στο 2-2 με την Σκούπι, σε ακόμη μία έκπληξη της βραδιάς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Κεβέν στο 25’ ενώ οι Κροάτες ισοφάρισαν πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 44’ με τον Αντέμι. Ο ίδιος παίκτης έφερε τούμπα το ματς υπέρ των γηπεδούχων με γκολ στο 86' και όλοι πίστεψαν ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος ωστόσο ο Ρενάλντο Σεφάς με γκολ στο 89' ισοφάρισε για την ομάδα του.


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0