Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Μπάνικ Οστράβα 1-1: Ισόπαλο το πρώτο τεστ για τους Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα – Μπάνικ Οστράβα 1-1: Ισόπαλο το πρώτο τεστ για τους Ηπειρώτες

Με ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην τσέχικη Μπάνικ Οστράβα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Ξεκίνημα με ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο φιλικό της ομάδας κόντρα στην τσέχικη Μπάνικ Οστράβα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ηπειρωτών στη Πολωνία. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον ΠΑΣ να δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο κόντρα σε μία ομάδα που είχε ήδη οκτώ φιλικά στα πόδια της, μιας και το πρωτάθλημα Τσεχίας ξεκινάει στις 30 Ιουλίου.

Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν τον αγώνα με διάταξη 4-3-3 με τους Πριόρ στο τέρμα, Σόρια δεξί μπακ, Ποζνάνσκι αριστερό, Παντελάκης και Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας, Μπιλμπάο  Λιάσο και Κιάκο στα χαφ, ενώ στην επιθετική βρέθηκαν οι Σταματελόπουλος, Λώλης και Ροσέρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κόντε τέθηκε εκτός προληπτικά λόγω ενός σφιξίματος στη γάμπα.

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σταματελόπουλος έπειτα από πάσα του Ροσέρο, σημείωσε το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα του.  Στη συνέχεια ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, με τους Τσέχους να έχουν απλά κάποια σουτ. Η  ισοφάριση για την Μπάνικ ήρθε στο 45’ όταν μετά από κόρνερ των Τσέχων, ο Φρίντριχ με κεφαλιά νίκησε τον Πριόρ.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν φυσικό έγιναν πολλές αλλαγές από τον τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων, Θανάση Στάικο, με την Μπάνικ Οστράβα να είναι πιο δραστήρια σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Για τους Γιαννιώτες, αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος οι Μπαγκαλιανης, Μορέιρα, Σούλης, Πήλιος, Pudic, Καραχάλιος, Τσάβος, Κύρκος, Ριενστρα και Ρίζος.

Στον γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χριστοβασίλης, μαζί με την σύζυγό του.

20220719171847_128785.jpg


Η σύνθεση του ΠΑΣ:

Πριόρ (46΄Σούλης), Σόρια (72'Τσάβος), Παντελάκης (46' Μπαγκαλιάνης), Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (60' Καραχάλιος), Λιάσος (81' Ριένστρα), Μπιλμπάο (56' Πούντιτς), Κιάκος, (81' Ρίζος) Λώλης (56' Πήλιος), Ροσέρο (72' Κύρκος), Σταματελόπουλος (46' Μορέιρα)



Αντώνης Κεφαλωνίτης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0