Football Talk

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στη Λέφσκι, η πιθανή 11άδα και η υπόθεση… Σοτέλδο

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στη Λέφσκι, η πιθανή 11άδα και η υπόθεση… Σοτέλδο

Όλα έτοιμα για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του «νέου» ΠΑΟΚ απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας για το UEFA Europa Conference League, με τους 11 εκλεκτούς του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σχεδόν «κλεισμένοι» και στο βάθος να υπάρχει πάντα ο… Σοτέλδο.

Σχετικά Άρθρα


Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης


Η μεγάλη δοκιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά. Έπειτα από αρκετές «πρόβες», ο Λουτσέσκου θα παρουσιάσει το έργο αυτής της διαφορετικής ομάδας που ετοιμάζει για να πάρει τη νίκη επί της Λέφσκι στη Βουλγαρία.
 

Η πιθανή 11αδα για το ματς με Λέφσκι
paok_fc_233757.jpg

Το πρώτο μεγάλο τεστ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και ο Λουτσέσκου θα επιλέξει μία μίξη μεταξύ των πιο έμπειρων και των πιο έτοιμων ποδοσφαιριστών, με βάση τις επιδόσεις τους στη προετοιμασία της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι, δεξιά θα ήταν ο Λύρατζης, εάν δεν ένιωθε ενοχλήσεις στη πρωινή προπόνηση της Τρίτης (19/07)… ντύνοντας τον Σάστρε βασικό για τον αγώνα. Αριστερά θα δοθεί μία μάχη μεταξύ Ράφα Σοάρες και Βιεϊρίνια. Με τον πρώτο να έχει βρει ρυθμό, αλλά με τον αρχηγό των «ασπρόμαυρων» να διαθέτει την εμπειρία. «Δεδομένη» θα πρέπει να θεωρείται και η δυάδα στην άμυνα με τους Ίνγκασον και Κάργα να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Από εκεί και έπειτα, ίσως, μία απόφαση που θα δυσκολέψει περισσότερο τον Ρουμάνο τεχνικό, είναι αυτή της τριάδας των μέσων, με τους Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σβαμπ και Ντάντας να είναι όλοι μέσα στο «παιχνίδι». Θα καταφέρει ο νεαρός Πορτογάλος μέσος να κλέψει μία θέση από τους τρεις «παλιούς»; Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δίλλημα του Λουτσέσκου μέχρις στιγμής. 

Τέλος, δεξιά θα βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που προπονείται κανονικά με την ομάδα από την Δευτέρα (18/07), μετά την ταλαιπωρία του από ίωση, αριστερά θα είναι ο Κουαλιάτα και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο «on fire» Κούτσιας. Φυσικά, οι αλλαγές είναι εξίσου σημαντικές σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει λεπτά συμμετοχής, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο. 

Τι γίνεται με Σοτέλδο;
2NL4MSTV75F7BCWFSU3LNNL4TM.jpg

Η αλήθεια είναι πως τα deal με ομάδες από την Λατινική και Βόρεια Αμερική είναι πάντα περίπλοκα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί για αυτή την υπόθεση την συγκεκριμένη στιγμή. Το μυαλό όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκη είναι στον αγώνα με την Λέφσκι.

Ο Γέφερσον Σοτέλδο έχει συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους» και οι συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική και την μεξικάνικη ομάδα είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο που μπορεί να υπάρχει, έτσι ώστε να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού. 

Υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του «Δικεφάλου». Δεν είναι άγνωστο άλλωστε πως ο 25άχρονος είναι ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου, ο οποίος τον περιμένει να ενταχθεί στην ομάδα του, και αν όλα πάνε καλά να μπορεί να συμπεριληφθεί στο γκρουπ που θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βελέζ Μόσταρ ή Χαμρούν Σπάρτανς για τον 3ο προκριματικό γύρο, εφόσον περάσει πρώτα το εμπόδιο της Λέφσκι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0