Football Talk

Αλεξανδρόπουλος: «Να φανούμε αντάξιοι και δυνατοί στην Ευρώπη» (video)

Αλεξανδρόπουλος: «Να φανούμε αντάξιοι και δυνατοί στην Ευρώπη» (video)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και τόνισε την επιθυμία η ομάδα του να φανεί δυνατή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Το τελευταία φιλικό ματς της προετοιμασία του στην Αυστρία έδωσε ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να ανέρχεται ισόπαλο (0-0, 17/7) με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας, σχολίασε τις προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους και τη σύγκρινε με εκείνη της περσινής χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το μηδέν παθητικό:

«Σημαντικό το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε τρία παιχνίδια. Αυτό δείχνει πως ήμασταν συμπαγείς. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και στην άμυνα και την επίθεση αλλά είναι σημαντικό που η ομάδα δεν δέχεται γκολ εύκολα».

Για την έως τώρα δουλειά στην προετοιμασία:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά, σίγουρα το καμπ στην Αυστρία έχει μεγάλη επιτυχία, όπως και το καμπ στο Βόλο που πήραμε φυσική κατάσταση και ανάσες. Με το που γυρίσουμε με το καλό στην Αθήνα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να φανούμε αντάξιοι και δυνατοί στην Ευρώπη».

Για τη σύγκριση σε σχέση με πέρυσι:

«Βλέπω μεγάλες διαφορές τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είμαστε μια δεμένη, δουλεμένη ομάδα και βγαίνουν οι αυτοματισμοί μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε παραπάνω όλοι μας αλλά πιστεύω είμαστε σε ένα καλύτερο σημείο απ' ότι πέρυσι αυτή την εποχή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0