Football Talk

Ξεχώρισαν οι Μαυροπάνος και Καστανάρας στη νίκη της Στουτγκάρδης! (video)

Ξεχώρισαν οι Μαυροπάνος και Καστανάρας στη νίκη της Στουτγκάρδης! (video)

Απόλυτα επιδραστική ήταν η συμμετοχή της ελληνικής παροικίας της Στουτγκάρδης στη φιλική νίκη (2-1) με ανατροπή των Γερμανών επί της Μπρέντφορντ. Σταθερός και δημοφιλής ο Ντίνος Μαυροπάνος, σκόρερ ο νεαρός Θωμάς Καστανάρας, ανεπίσημο ντεμπούτο για Περέα.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» λένε και αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα της σεζόν, το ελληνικά «κομμάτια του παζλ» της Στουτγκάρδης θα απασχολήσουν θετικά την κοινή γνώμη και φέτος.

Οι «Σουηβοί» κέρδισαν με ανατροπή και τη Μπρέντφορντ (2-1), με τους Έλληνες της ομάδας να αφήνουν θετικότατες εντυπώσεις. Ο Ντίνος Μαυροπάνος θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, με τη δημοτικότητά του να έχει αυξηθεί κατακόρυφα στις τάξεις των φίλων της Στουτγκάρδης.

Στο σημερινό φιλικό (16/7) ξεκίνησε βασικός, όντας αρκετά καλός και πολύ σταθερός για ένα ημίχρονο, όταν και αντικαταστάθηκε. Στο 63’ λεπτό ο Ιταλός τεχνικός, Ματαράτσο άλλαξε όλη του την ομάδα, περνώντας στην κορυφή της επίθεσης ένα «γερμανοθρεμμένο» συμπατριώτη μας. Ο λόγος για το Θωμά Καστανάρα, ο οποίος «χτυπάει φέτος με αξιώσεις την πόρτα» της αντρική ομάδας, στέλνοντας μάλιστα ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στον προπονητή του καθώς και στους ιθύνοντες της ΕΠΟ.

Στο 72’ λεπτό, ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός και πέντε φορές διεθνής με την U-19 της «γαλανόλευκης», έφερε το ματς στα ίσια, πριν ο Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις διαμορφώσει το τελικό 2-1 με εκτέλεση πέναλτι. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε και ο Χουάν Χοσέ Περέα, ενώ δε χρησιμοποιήθηκε ο ελληνικής καταγωγής, Αντώνης Αηδόνης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0