Football Talk

Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Τσάβι οι Καταλανοί στις ΗΠΑ, δεν του επετράπη η είσοδος στη χώρα!

Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Τσάβι οι Καταλανοί στις ΗΠΑ, δεν του επετράπη η είσοδος στη χώρα!
Χωρίς τον τεχνικό της ομάδας, Τσάβι, ταξίδεψε η αποστολή της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ για το καλοκαιρινό τουρ του συλλόγου, καθώς οι αμερικανικές αρχές δεν επέτρεψαν την έκδοση βίζας στον Ισπανό προπονητή.
Με μία απώλεια ταξίδεψε η αποστολή της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του καλοκαιρινού τουρ της ισπανικής ομάδας, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι, δεν μπόρεσε να εκδόσει βίζα, με τις αμερικανικές αρχές να του απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσάβι Ερνάντεθ την περίοδο κατα την οποία ήταν  παίκτης της Αλ Σαντ, είχε ταξιδέψει στο Ιράν συνολικά τρεις φορές εξαιτίας υποχρεώσεων με την ομάδα του και σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που υπάρχει πλέον στις ΗΠΑ λόγω των τεταμένων σχέσεων με τη χώρα του Ιράν,  χρειάζεται ειδική άδεια προκειμένου να εισέλθει στις ΗΠΑ.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα έτσι ώστε τη Δευτέρα (18/7), ο Ισπανός τεχνικός να μπορέσει να ταξιδέψει ώστε να δώσει το παρόν στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι στις 19 Ιουλίου.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0