Football Talk

Στην ΣΠΑΛ ο 16χρονος Φώτης Κουτσουπιάς του ΟΦΗ!

Στην ΣΠΑΛ ο 16χρονος Φώτης Κουτσουπιάς του ΟΦΗ!

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ και ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία και την ΣΠΑΛ ο 16χρονος Φώτης Κουτσουπιάς!

Ακόμα ένας Κουτσουπιάς στην Ιταλία! Μετά τον Ηλία Κουτσουπιά που αγωνίζεται στην Μπενεβέντο, τώρα και ο μικρότερος αδερφός του, Φώτης, είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα.

Η ΣΠΑΛ ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για την αγορά του Φώτη Κουτσουπιά, με τον σύλλογο της Κρήτης να μην στέκεται εμπόδιο φυσικά στο μέλλον του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, στο deal συμπεριλαμβάνεται και ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Ο Φώτης είναι γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κουτσουπιά, με καριέρα σε ΟΦΗ, Άρη, Καλλιθέα, Προοδευτική και Στουρμ Γκρατς. Ο 16χρονος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, είτε ως 6αρι, είτε ως 8αρι και πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. 

Ο νεαρός με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε την ομάδα του ΟΦΗ που τον ανέθρεψε και τον βοήθησε ώστε να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής και πλέον απομένουν μονάχα οι επόμενες ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση.

«Πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της καρδιάς μου, την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, τον ΟΦΗ.

Από μωρό ακόμη θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι στα γήπεδα, άλλοτε παίζοντας με τα χρώματα της φανέλας της και άλλοτε παρακολουθώντας τη ως μικρός οπαδός της.
Έχω τόσες πολλές και υπέροχες αναμνήσεις, τις οποίες θα κρατήσω βαθιά κλειδωμένες στην καρδιά μου για πάντα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω στο Γεντί Κουλέ μπροστά στον κόσμο για την φανέλα του ΟΦΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να κάνω αυτό το σημαντικό βήμα στην ζωή μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς με στήριξαν, με συμβούλεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να εξελίσσομαι στον Φώτη του σήμερα. Εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα μόνο επιτυχίες!

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Ηλία, τη μητέρα μου Αλεξία, τον πατέρα μου Γιώργο που με συμβουλεύουν και με βοηθάνε καθημερινά να ξεπερνάω όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντώ στην ζωή μου.

Με εκτίμηση και πολλή αγάπη,
Φώτης Κουτσουπιάς, παντοτινός οπαδός του ΟΦΗ
»

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0