Football Talk

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-0: Κυριάρχησε με «σούπερ» Κούτσια στην πρόβα τζενεράλε!

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-0: Κυριάρχησε με «σούπερ» Κούτσια στην πρόβα τζενεράλε!

Ο «Δικέφαλος» πέτυχε ευρεία νίκη ψυχολογίας επί του Παναιτωλικού (4-0) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, σε ένα φιλικό υπό άκρα μυστικότητα. Εντυπωσιακός ο Κούτσιας στην προετοιμασία, σκόραρε άλλα δυο τέρματα.

Έξι μέρες πριν τον πρώτο του επίσημο αγώνα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα τον Παναιτωλικό με 4-0 και δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στη Βουλγαρία (21/7). Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι αύριο πετούν για τη Σερβία, εκεί που θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των αθλητών του καθώς και από το βαθμό ετοιμότητάς τους. Βέβαια τα φιλικά δεν χρίζουν ιδιαίτερης ανάλυσης ως προς το τελικό αποτέλεσμα, προσφέρονται όμως για «πειράματα» και δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ, δυο γκολ πέτυχε ο «καυτός» Γιώργος Κούτσιας (28’, 43’) και από ένα οι Κούρτιστς (36’) και Σβαμπ (82’ με πέναλτι). Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός με την εμφάνισή του αυτή έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στο Ρουμάνο τεχνικό ότι μπορεί να τον υπολογίζει και φυσιολογικά εκείνος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του «Δικεφάλου» την προσεχή Πέμπτη. Χρόνο συμμετοχής πήρε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπράντον Τόμας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0