Football Talk

Από τους Φούρνους Ικαρίας και την Ρόδο ως τα νησιά Λοφότεν της Νορβηγίας και τις Μαλδίβες: Τα ομορφότερα παραλιακά γήπεδα του κόσμου

Από τους Φούρνους Ικαρίας και την Ρόδο ως τα νησιά Λοφότεν της Νορβηγίας και τις Μαλδίβες: Τα ομορφότερα παραλιακά γήπεδα του κόσμου

Καλοκαίρι, η θερμοκρασία στα ύψη, οι παραλίες γεμάτες αλλά η «κάψα» για μπάλα παραμένει ατελείωτη. Το BN Sports κάνει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο και σας παρουσιάζει τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά γήπεδα που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα!

Τι καλύτερο από το να παίζεις μπάλα με τους φίλους σου, το καλοκαίρι, δίπλα στη θάλασσα; Η Ελλάδα έχει να επιδείξει μερικά από τα πιο όμορφα παραλιακά γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και το BN Sports σας τα παρουσιάζει, με το θέαμα να είναι μαγευτικό. Bonus κάποια εντυπωσιακά γήπεδα και από το εξωτερικό!

Γαλατάς Τροιζηνίας

Το γήπεδο στον παραθαλάσσιο Γαλατά στην βορειοανατολική Πελοπόννησο είναι πραγματικά ονειρικό… Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με τους θεατές να έχουν θέα τον Αργοσαρωνικό.

Τήνος

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Χώρα της Τήνου είναι ένα στολίδι για το νησί. Σχεδόν μέσα στη θάλασσα, η θέα που έχουν παίκτες και θεατές είναι μαγευτική.



Κασσιόπη, Κέρκυρα

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το Δημοτικό γήπεδο της Κασσιόπης στην Κέρκυρα. Ποδόσφαιρο, πράσινο και γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, συνθέτουν το τέλειο καλοκαιρινό τοπίο για έναν ποδοσφαιρόφιλο.

Λίνδος, Ρόδος

Στην πανέμορφη Λίνδο της Ρόδου, εκεί που τα βράχια συναντούν το απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου, βρίσκεται και ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο αποτελεί την έδρα του τοπικού Κλεόβουλου Λίνδου. Η τοποθεσία του, «μιλάει» από μόνη της…

lindos_rodos_0_1.jpg

Νησιά Λοφότεν, Νορβηγία

Ίσως το πιο διάσημο ποδοσφαιρικό γήπεδο δίπλα στη θάλασσα, με τις φωτογραφίες του να έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το γήπεδο που βρίσκεται στο χωριό Henningsvaer, στις νήσους Λοφότεν της Νορβηγίας, κόβει πραγματικά την ανάσα, με το τοπίο να είναι βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής.

gq9am93agdcfjiunkewm-jpg.jpg 

Έιντι, Νησιά Φερόε

Κάπου στα Νησιά Φερόε και συγκεκριμένα στην περιοχή Έιντι υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που πραγματικά κόβει την ανάσα. Δίπλα στη θάλασσα και στα βράχια, το Á Mølini Stadium μαγεύει και φαντάζει επικό… Το παράδοξο είναι ότι χρησιμοποιείται για parking!  

71360737-The-Eidi-campsite-on-Eysturoy-is-a-former-football-field-in-the-Faroe-Islands.jpg

Μαλδίβες

Και από τα Νησιά Φερόε, μεταφερόμαστε στις Μαλδίβες και συγκεκριμένα σε ένα νησάκι ονόματι Μπάντος. Το νησί αυτό δεν διαθέτει ένα αλλά δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο.

ETKh0LFXYAUdxAm.jpg

Ομάν

Φεύγουμε από τις εξωτικές Μαλδίβες και πάμε σε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό. Όταν η άγρια ομορφιά του Ομάν, με την απόλυτη ερημιά, έρχεται και συναντάει την θάλασσα και στη μέση ξεπροβάλει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, τα λόγια περισσεύουν…

106940763_2637709916441626_3567255676103264115_n_1.jpg

Πιράν, Σλοβενία

Επιστροφή στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην περιοχή Πιράν της Σλοβενίας. Το γήπεδο της περιοχής βρίσκεται στην κυριολεξία στην άκρη του γκρεμού και από κάτω… θάλασσα. Το θέαμα είναι πραγματικά εκπληκτικό, ωστόσο μάλλον θα ψάχνουν συνεχώς τις χαμένες μπάλες.

ExeXLlLWYAApI33_1.jpg

Τρογκίρ, Κροατία

Να και ένα γήπεδο δίπλα στη θάλασσα, το οποίο είναι πραγματικό… φρούριο! Χτισμένο ανάμεσα σε δύο φρούρια του 15ου αιώνα, το γήπεδο της κροατικής HNK Trogir στην ομώνυμη πόλη της χώρας, είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο. Το ένα τέρμα έχει πίσω του το φρούριο του St. Marco, ενώ το άλλο το φρούριο Kamerlengo, με την θάλασσα να δεσπόζει περιμετρικά.

aerial-view-trogir-croatia_261932-4875_3.jpg

*Ορισμένες φωτογραφίες είναι από την σελίδα «The Football Romantics»

Αντώνης Κεφαλωνίτης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0