Football Talk

Τelegraf: «Η ΑΕΚ προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ για τον Πλάνιτς!»

Τelegraf: «Η ΑΕΚ προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ για τον Πλάνιτς!»
Δημοσίευμα από τη Σερβία για πρόταση της ΑΕΚ στον Μπόγκνταν Πλάνιτς.
Η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Μπόγκνταν Πλάνιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία.

«Οι Έλληνες προσφέρουν στον παίκτη σημαντικά καλύτερο μισθό, και είναι έτοιμοι, αν η απάντηση είναι αρνητική, να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποχώρησης και να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη με την Μακάμπι» αναφέρει χαρακτηριστικά η Telegraf. 

Μάλιστα, τονίζεται πως η πρόταση κατατέθηκε στους Ισραηλινούς την Τρίτη (12/07) και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω μέσω, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να «σπάσει» τη ρήτρα του 30χρονου στόπερ, που βρίσκεται στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της Telegraf καταλήγει, λέγοντας: «Ο Πλάνιτς είχε ήδη συνομιλία με τους ιθύνοντες της Μακάμπι και μετά από δύο χρόνια στη Χάιφα έχει δείξει ενδιαφέρον να δοκιμάσει ενδεχομένως το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα θα ακούσει τους σημερινούς εργοδότες του και την τελική προσφορά επέκτασης. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις γιατί και οι τρεις πλευρές (Μακάμπι, Πλάνιτς, ΑΕΚ) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδιέξοδο, κάτι που σίγουρα δεν είναι υπέρ κανενός».


Πάντως, από την πλευρά της «Ένωσης» αναφέρεται πως αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια τέτοια εξέλιξη. Κάνεις βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για το μέλλον...
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0