Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Μακάμπι»

Πέδρο Μαρτίνς: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Μακάμπι»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στις αναμετρήσεις κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη στο τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών πριν τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε ότι ήθελε στο συγκεκριμένο παιχνίδι προετοιμασίας να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανέλαβε την ευθύνη για τα όποια λάθη έγιναν. Ωστόσο, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα είναι όπως πρέπει απέναντι στην Μακάμπι!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Σήμερα ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχές σε παιδιά. Φάνηκαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης στα δύο γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε. Έχω ευθύνη για σήμερα, μπορώ να εγγυηθώ όμως πως θα είμαστε έτοιμοι για την Μακάμπι και σήμερα ήθελα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Κρατάμε το θετικό πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες μας λείπει η τελευταία μπαλιά, αλλά έχουμε αρκετό καιρό για να βελτιωθούμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0