Football Talk

«Τα δεδομένα για Σκάρπα και η συμφωνία για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ»

«Τα δεδομένα για Σκάρπα και η συμφωνία για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ»

Λεπτομέριες γύρω από το θέμα του Γκουστάβο Σκάρπα έδωσαν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφορικά με την συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως δουλεύει 1,5 μήνα την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα καθώς αποτελεί τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή ώστε να ενισχύσει τη θέση του μεσοεπιθετικού.

Ο Βραζιλιάνος άσος μένει ελεύθερος από την Παλμέιρας τον ερχόμενο Δεκέμβρη και μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα θέλει και να ενσωματωθεί σε έξι μήνες.

Από το μεσημέρι της Κυριακής (10/7) στην υπόθεση μπήκε και η Νότιγχαμ Φόρεστ παρά το story των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον 28χρονο άσο στο Instagram, που δείχνει να τον φέρνουν στην Ελλάδα.

Το βραζιλιάνικο «GE» έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις λεπτομέριες της υπόθεσης και πως έχουν συμφωνηθεί τα πάντα στις τρεις πλευρές.

Αρχικά, η Παλμέιρας δεν έχει κανέναν λόγο στην όλη υπόθεση καθώς έχει ξεκαθαριστεί πως ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στην Βραζιλία. Τώρα, στο θέμα του Βραζιλιάνου άσου, ισχύει πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε επαφές μαζί του αλλά ο έμπειρος άσος κολακεύτηκε περισσότερο με την Premier League και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (όπως είναι λογικό).

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως ο παίκτης έχει υπογράψει προσύμφωνο στον αγγλικό σύλλογο και τον Δεκέμβρη που θα ενσωματωθεί, θα δοθεί δανεικός απευθείας στον Ολυμπιακό για έξι μήνες, με την προοπτική να παίξει στο Champions League ή γενικά στην Ευρώπη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0