Football Talk

ΑΕΚ: Παραμένει στο παιχνίδι για Πινέδα, καμία συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης!

ΑΕΚ: Παραμένει στο παιχνίδι για Πινέδα, καμία συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης!
Η υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα δεν έχει «κλείσει» για την ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης!
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς
 
Δημοσιεύματα από το Βέλγιο εμφάνισαν τη Σταντάρ Λιέγης ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει στον βαθμό που παρουσιάστηκε.

Πληροφορίες του BN Sports αναφέρουν πως όχι μόνο δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά το μέλλον του παίκτη, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα!
 
Πιο συγκεκριμένα, αξιόπιστη πηγή, πολύ κοντά στον Πινέδα, αναφέρει πως σύλλογοι από το Μεξικό και την Ευρώπη, συνεχίζουν να τον παρακολουθούν, χωρίς να υπάρχει κάτι περαιτέρω. Χαρακτηριστικά τονίζεται πως «τίποτα δεν είναι οριστικό. Όποια ομάδα θέλει μπορεί ακόμη να διαπραγματευτεί με την Θέλτα!»
 
Κάπως έτσι, γίνεται αντιληπτό πως η ΑΕΚ είναι μέσα στο «παιχνίδι» και έχει κάθε λόγο να συνεχίζει να ελπίζει, πως οι απαιτήσεις των Ισπανών ως προς την οψιόν αγοράς θα «πέσουν» σε πιο λογικές τιμές και ο δρόμος για τον δανεισμό του Πινέδα θα ανοίξει. Εγχείρημα δύσκολο, λόγω της στάσης της Θέλτα, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να τον κάνει δικό της αργά ή γρήγορα.
 
Η επιθυμία τόσο του παίκτη, όσο και του περιβάλλοντός του, άλλωστε, είναι ξεκάθαρη. Στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα βλέπουν τον πιο ιδανικό προπονητή για να πάρει το μέγιστο από τον 26χρονο Μεξικανό, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά της ΑΕΚ.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0