Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και μεταγραφικές ενισχύσεις ακόμα» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και μεταγραφικές ενισχύσεις ακόμα» (video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα είδε στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην αγγλική, Γουότφορντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού, επί Αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Γουότφορντ. Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που είχαν οι πράσινοι, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση!

Όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

«Σε αυτή την προετοιμασία είμαστε 20 μέρες, ήταν καλος ο αντίπαλος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, μια σοβαρή ομάδα. Από την άλλη πλευρά είχαμε χάσει ένα φιλικό παιχνίδι που έπρεπε να πάιξουμε πριν τρεις μέρες. Κάνουμε 20 μερες προετοιμασία και είναι το πρώτο φιλικό. Αυτό φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, χρειαζόμαστε χρόνο. Σαν φιλικό ήταν καλό και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από εμάς. Θέλαμε όλοι οι παίκτες να αγωνιστούν για 45 λεπτά και πιστεύω πως τα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα».

Για το ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη από την περσινή προετοιμασία:
«Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο υπάρχουν πράγματα που γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θέλουμε ακόμη δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0