Football Talk

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο BN Sports: «Ευχαριστημένοι από το φιλικό με την Άλκμααρ – Μόνο για την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο BN Sports: «Ευχαριστημένοι από το φιλικό με την Άλκμααρ – Μόνο για την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα»

Το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν, νικώντας την Άλκμααρ με 1-0 και δείχνοντας δείγματα ενόψει των αγώνων με την Μακάμπι Χάιφα. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για το ματς αλλά και το Champions League.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτά δύο ματς και το βράδυ του Σαββάτου (9/7), έδειξαν ένα δείγμα των σκέψεων του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στην Άλκμααρ.

Παρά τη νίκη (1-0) ο Ολυμπιακός καλείται να διορθώσει κάποια πράγματα, ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο η αμυντική προσήλωση ήταν το «κλικ» που άρεσε σε όλους. Οι Ολλανδοί μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν είχαν απειλήσει ιδιαίτερα τον Βατσλίκ αλλά όταν το έκαναν, εμφανίστηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός μπακ απέκρουσε τις προσπάθειες των Ολλανδών πάνω στη γραμμή και μάλιστα δύο φορές (!) στο 90’, αποτρέποντας την ισοφάριση. Ο ίδιος αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports, μιλώντας για το φιλικό αλλά και το ερχόμενο ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

  • Αρχικά, πες μου για το φιλικό. Πως είδες την ομάδα σου;

«Θεωρώ πως ήταν μία πολύ καλή προπόνηση και ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Χαίρομαι που κερδίσαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια που έρχονται»

  • Θεωρείς πως είστε έτοιμοι για την Μακάμπι Χάιφα;

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του σημερινού φιλικού αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για εκείνα τα ματς. Ο στόχος είναι μόνο να προκριθούμε και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

  • Πως ένιωσες που επέστρεψες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έπαιξες μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Είναι υπέροχο συναίσθημα και τους ευχαριστώ που ήρθαν να μας στηρίξουν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο»

υυυ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0