Football Talk

ΑΕΚ: Τα κρίσιμα 24ώρα για μεταγραφή στόπερ και το κάτι καινούργιο…

ΑΕΚ: Τα κρίσιμα 24ώρα για μεταγραφή στόπερ και το κάτι καινούργιο…

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει κεντρικό αμυντικό, ώστε να τον έχει από τις πρώτες ημέρες στην Ολλανδία – Η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει και τι τελευταίο έχει προκύψει

Τα μεταγραφικά μέτωπα που καλείται να κλείσει η ΑΕΚ είναι ακόμη αρκετά. Δυο στόπερ, έναν κεντρικό χαφ (Πινέδα), έναν περιφερειακό επιθετικό (ανεξάρτητα αν θα μείνει ή θα φύγει ο Άμραμπατ) και έναν φορ, θέλει να αποκτήσει η Ένωση.

Επαφές και συζητήσεις γίνονται για όλες τις παραπάνω θέσεις, καθώς έχουν βρεθεί στόχοι. Προτεραιότητα όμως για την ΑΕΚ αποτελεί το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει και ποσοτική και ποιοτική ανάγκη ενίσχυσης. Τα τελευταία 24ώρα η Ένωση έχει προχωρήσει τις επαφές της για την απόκτηση ενός εκ των δυο αμυντικών που θέλει. Οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο με την ευρωπαϊκή ομάδα του μεταγραφικού της στόχου.

Τα επόμενα 24ώρα δείχνουν και είναι κρίσιμα, με τις επαφές να κορυφώνονται και την ελπίδα στην ΑΕΚ ότι θα κάνει πράξη αυτή τη μεταγραφή να είναι «ζωντανή».

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι αυτή η μεταγραφή να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε ο νέος κεντρικός αμυντικός να βρεθεί από τις πρώτες ημέρες στην Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας (θυμίζουμε η ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη 12 Ιουλίου).

Πάντως τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει άλλη μία καλή περίπτωση κεντρικού αμυντικού που προτάθηκε, εξετάστηκε και αρέσει…  Να σημειωθεί πως όλες οι περισσότερες υποθέσεις μεταγραφών που προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερες και δύσκολες, καθώς πρόκειται για στόχους που έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και απαιτούνται διαπραγματεύσεις και χρήματα για να αποκτηθούν.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0