Football Talk

Αποσύρθηκε ο Γουίλσιρ στα 30 του χρόνια, αλλά παραμένει στην Άρσεναλ: «Έζησα το όνειρο»

Αποσύρθηκε ο Γουίλσιρ στα 30 του χρόνια, αλλά παραμένει στην Άρσεναλ: «Έζησα το όνειρο»
Μόλις στα 30 του χρόνια, ο Τζακ Γουίλσιρ έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά παραμένει στην οικογένεια της Άρσεναλ.
Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Τζακ Γουίλσιρ, αλλά δεν θα απομακρυνθεί από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην Κ-18 των «κανονιέρηδων» και κάπως έτσι, μία νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά του. Άλλωστε, είναι μόλις 30 ετών.

Το γεγονός πως «κρεμάει» τα παπούτσια του το κατέστησε σαφές μέσω των social media που διατηρεί, με ένα μακροσκελές και άκρως συγκινητικό μήνυμα.

«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολλές αναμνήσεις και ήταν ευλογία για εμένα να βιώσω τόσα πράγματα. Έζησα το όνειρο. Από παιδάκι που κλωτσούσα μια μπάλα, φτάνοντας μέχρι την Άρσεναλ και την παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας μου σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η καριέρα μου ξεγλίστρησε για λόγους που δεν μπορούσα να ελέγξω και αυτό καθιστά δύσκολη την απόφαση της απόσυρσης. Είχα ακόμα πάρα πολλά να δώσω. Ξέρω όμως ότι έχει έρθει η σωστή ώρα. Έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο, με ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, κατέκτησα Κύπελλα, ήμουν αρχηγός στην ομάδα μου, εκπροσώπησα την εθνική ομάδα της χώρας μου και ξεπέρασα τα πιο τρελά μου όνειρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0