Football Talk

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ ο Περέα: «Περήφανος που υπερασπίστηκα τα χρώματα του ΠΑΣ – Τα λέμε σύντομα»

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ ο Περέα: «Περήφανος που υπερασπίστηκα τα χρώματα του ΠΑΣ – Τα λέμε σύντομα»

Με ανάρτηση στα social media o Περέα αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχετικά Άρθρα

«Αντίο» είπε ο Χουάν Χοσέ Περέα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από τη Στουτγκάρδη και θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα των Ιωαννίνων με ένα ξεχωριστό μήνυμα στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν είναι εύκολο να πεις αντίο σε έναν τόπο, σε ανθρώπους που έχουν βιώσει σπουδαία πράγματα. Ήρθε η ώρα να κάνω ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και έτσι να συνεχίσω να εκπληρώνω "όνειρα" για αυτό σήμερα λέω τα λέμε σύντομα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την αρχή και ό,τι έζησα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Συναισθήματα ευγνωμοσύνης, σεβασμού και θαυμασμού για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, τους διευθυντές, τον προπονητή, το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος του.

Στους συναδέλφους που έγιναν φίλοι και οικογένειά μου, κουβαλάω μαζί μου όλες τις διδασκαλίες τους και θέλω να συνεχίσω τη φιλία και το πάθος τους για αυτό το άθλημα. Ειδικά στους φιλάθλους που πάντα με συντρόφευαν και με ενθάρρυναν μέχρι το τέλος, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Είμαι υπερήφανος που υπερασπίστηκα τα χρώματα του ΠΑΣ, χαρούμενος που πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου ως παίκτης στο γήπεδο. Επιβραβεύομαι για τα επιτεύγματά μου και για όλη την αγάπη και τον θαυμασμό που έλαβα.

Οι εξαιρετικές στιγμές που έζησα σε αυτή τη χώρα και στους συλλόγους που ήμουν: Παναθηναϊκός, Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφονται για πάντα. Κάθε ημέρα μάθαινα νέα πράγματα που με οδήγησαν σε καλύτερο επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Αναγνώριση στην ελληνική Super League για ό,τι έλαβα ως παίκτης. Ευχαριστώ, τα λέμε σύντομα, με αγάπη. Χουάν Χοσέ Περέα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0