Football Talk

Τσιμίκας: «Παίζω για τη Λίβερπουλ αλλά εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Τσιμίκας: «Παίζω για τη Λίβερπουλ αλλά εκπροσωπώ την Ελλάδα»
Ο Κώστας Τσιμίκας στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας του ιστοσελίδας και των project που λανσάρει με την PROSPORT τόνισε την εμπειρία του στην Λίβερπουλ και την τιμή που αισθάνεται κάθε φορά που φοράει το εθνόσημο.

Ο Κώστας Τσιμίκας και η PROSPORT παρουσίασαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) την νέα ιστοσελίδα του Έλληνα διεθνή (tsimikas21.com), μέσω της οποίας θα είναι διαθέσιμα προς αγορά προϊόντα βασισμένα στον Έλληνα μπακ, όπως και μια σειρά από άλλα project με την εταιρεία management του Πασχάλη Τουντούρη. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε στην αρχή της καριέρας του από τον Πανσερραϊκό από τον μέχρι τη Λίβερπουλ, αλλά και για την χαρά που νιώθει κάθε φορά που αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

«Το να το ζεις και να είσαι χαρούμενος είναι το παν. Εγώ ποτέ δεν ήμουν ψεύτικος. Ζω κάθε εμπειρία στο έπακρο και απολαμβάνω που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους συμπαίκτες.

Στην προετοιμασία είχα ξεκινήσει μόνος μου. Στις προπονήσεις και στα φιλικά έδειξα τι μπορώ να κάνω με τη μπάλα στον προπονητή. Δουλεύω κάθε μέρα όλο και πιο συχνά για να γίνω βασικός στη Λίβερπουλ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0