Football Talk

Ούτε Νούνιες, ούτε Τσιμίκας, ούτε Σαλάχ στο φιλικό με την Γιουνάιτεντ

Ούτε Νούνιες, ούτε Τσιμίκας, ούτε Σαλάχ στο φιλικό με την Γιουνάιτεντ

Με τα... δεύτερα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στο μεγάλο φιλικό ματς προετοιμασίας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 12 του Ιούλη, αφού ένα μεγάλο κομμάτι παικτών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Τσιμίκας, Σαλάχ και Νούνιες, δεν θα παρευρίσκεται στην αποστολή!

Με τα... δεύτερα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στο μεγάλο φιλικό ματς προετοιμασίας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 12 του Ιούλη, αφού ένα μεγάλο κομμάτι παικτών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Τσιμίκας, Σαλάχ και Νούνιες, δεν θα είναι έτοιμοι μέχρι εκείνη τη στιγμή για να πάρουν λεπτά συμμετοχής. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα υποδέχεται σταδιακά στο προπονητικό κέντρο AXA τους ποδοσφαιριστές του μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που ακόμα έχουν ημέρες για να χαλαρώσουν.

Οι Άλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Τζόουνς, Σαλάχ, Ζότα και Ντάργουιν Νούνιες έχουν ακόμα μια εβδομάδα ελεύθερη και θα επιστρέψουν από την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι παρόντες στο φιλικό με την Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη στις 12 του μηνός και πιθανότατα θα παίξουν για πρώτη φορά στο ματς με την Πάλας στις 15/7.

Προς το παρόν η πρώτη παρουσία της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο για το φετινό καλοκαίρι θα γίνει με 11 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0