Football Talk

Πορτογαλία – Ελλάδα 0-2: Πρώτη νίκη αλλά αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς Αγώνες για την Κ18

Πορτογαλία – Ελλάδα 0-2: Πρώτη νίκη αλλά αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς Αγώνες για την Κ18

Η Εθνική Ελλάδας Κ18 κατάφερε να επικρατήσει της Πορτογαλίας Κ18 με 2-0 και να πάρει την πρώτη της νίκη στους Μεσογειακούς Αγώνες, έμεινε όμως εκτός συνέχειας.

Βελτιωμένη εμφανίστηκε η Ελλάδα Κ18 κόντρα στην Πορτογαλία Κ18, παίρνοντας την νίκη με 2-0. Μετά τις ήττες από Ιταλία (4-0) και Τουρκία (2-1) οι νεαροί διεθνείς πήραν το πρώτο τους τρίποντο στους ομίλους των Μεσογειακών Αγώνων, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους διατηρήσει στην διοργάνωση.

Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος σκόραρε δις σε τρία λεπτά, πρώτα στο 76’ και έπειτα στο 79’. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, δεν έδωσε όμως την πρόκριση στην Εθνική ομάδα, λόγω του 0-0 της Ιταλίας με την Τουρκία στον άλλο αγώνα του ομίλου. Οι δύο αυτές χώρες πήραν και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Ελλάδα: Μοναστιρλής, Κωττάς, Τασιούρας (46΄ Γεωργιάδης), Κεραμίτσης, Χρήστου, Τσίκος (59΄ Συμεωνίδης), Σπυράκος (90΄ Γκολφίνος), Κούτσιας, Προδρομίτης, Σμυρλής (59΄ Γκιτέρσος), Ταξιάρχης-Φίλων

Πορτογαλία: Αζεβέδο Ριμπέιρο, Ντα Κόστα, Ο. Μοντέιρο, Βιλέλα (70΄ Γκόμεζ), Μάρκες (77΄ Παρέντε), Σεκέιρα (70΄ Σόουσα Κρουζ), Ντ. Μοντέιρο, Μασέιδο, Ντε Φρέιτας, Καρβάλιο (64΄ Μειρέλες), Μαριάνο Φάλε (64΄ Ναμπιάν)

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ιταλία 7
2. Τουρκία 4
3. Πορτογαλία 3
4. Ελλάδα 3

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0