Football Talk

Παναθηναϊκός: Αποχαιρετάει ο Βέλεθ, μένουν μόνο οι υπογραφές! (video)

Παναθηναϊκός: Αποχαιρετάει ο Βέλεθ, μένουν μόνο οι υπογραφές! (video)

Φραν Βέλεθ και Παναθηναϊκός χωρίζουν τους δρόμους τους και ο παίχτης πρέπει να θεωρείται παρελθόν από το, αφού το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων και ο Ισπανός στόπερ ετοιμάζει… βαλίτσες για Σαουδική Αραβία και την Αλ Φατέχ!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6), έγινε γνωστό πως η Αλ Φατέχ έκανε νέα κρούση για τον Φραν Βέλεθ, με πολύ βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με την πρώτη. Οι αμοιβές του παίκτη δεν μειώθηκαν δραματικά, αλλά ανέβηκαν κατακόρυφα τα χρήματα που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός. Από 200.000 δηλαδή που ήταν η πρώτη, το ποσό ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ και δεν άφησε περιθώρια άρνησης της συγκεκριμένης πρότασης.

Από μεριάς του, ο Παναθηναϊκός, θέλησε να εξασφαλίσει πως θα εισπράξει το παραπάνω ποσό και ζήτησε τα χρήματα να καταβληθούν σε μια δόση, με σκοπό να μην υπάρχει οικονομική απώλεια. Από την πλευρά των Σαουδαραβών αυτός ο όρος έγινε δεκτός και όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Πλέον, ο κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού, δεν θα πρέπει να υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού βάζει πλώρη για Σαουδική Αραβία και τον Γιώργο Δώνη (προπονητή της Αλ Φατέχ).

Από το «done deal», απομένουν μονάχα οι υπογραφές. Αυτό όπως είπαμε και στην μεσημεριανή μας αναφορά για τον παίκτη κάνει επιτακτική την ανάγκη της ομάδα να κινηθεί άμεσα για τις μεταγραφικές τις κινήσεις, καθώς ο Φραν Βέλεθ αποτελεί βαρόμετρο στην άμυνα του Παναθηναϊκού και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, δεν έχουν καλυφθεί ακόμα. Ένας εκ των δύο βασικών σέντερ μπακ του τριφυλλιού θα απουσιάζει από την προετοιμασία, γεγονός που κάνει δυσχερέστερη την δουλειά του scouting, αφού θα πρέπει να κινηθεί άμεσα!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0