Football Talk

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία και «τρυπάει» την άμυνα ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία και «τρυπάει» την άμυνα ο Βέλεθ

Νέα, πολύ ελκυστική, πρόταση κατέθεσε η Αλ Φατέχ στον Παναθηναϊκό και όλα οδηγούν σε φυγή του Φραν Βέλεθ από την ομάδα, που δημιουργεί… πονοκέφαλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Την τελευταία εβδομάδα τα… καρδιοχτύπια στον Παναθηναϊκό δεν σταμάτησαν, με τον Φραν Βέλεθ να πολιορκείται από την Αλ Φατέχ, του Γιώργου Δώνη. Γράψαμε σχετικά με την πρώτη προσέγγιση του πρώην τεχνικού του τριφυλλιού, στον Ισπανό στόπερ, με την πρόταση να είναι «αστεία» για τις παροχές του παίκτη και το… βάρος που έχει ο Φραν στην ομάδα.

Οι Σαουδάραβες επανήλθαν όμως. Με μια πρόταση που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ για την ομάδα και το 1.000.000 ετησίως για τον παίκτη έκαναν μια πολύ ελκυστική προσφορά στο τριφύλλι που είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί. Η μόνη προϋπόθεση που τέθηκε από την πλευρά της ελληνικής ομάδας είναι το ποσό να καταβληθεί κατά την πώληση και όχι σε δόσεις. Τον όρο αυτό, τον δέχτηκαν από μεριάς της Αλ Φατέχ και δεν υπάρχει άλλο εμπόδιο. 

Ο ένας εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, λοιπόν, βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, αφού όλα δείχνουν πως οι πράσινοι δέχτηκαν το deal και θα δώσουν τα χέρια με τους Σαουδάραβες. Αυτομάτως, επιτάσσει την ομάδα να κινηθεί άμεσα για τις μεταγραφικές τις κινήσεις, καθώς ο Φραν Βέλεθ αποτελεί βαρόμετρο στην άμυνα του Παναθηναϊκού και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, δεν έχουν καλυφθεί ακόμα.

Σίγουρα δημιουργεί ένα πρόβλημα στο κεφάλι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ο Σέρβος τεχνικός έχει στην φιλοσοφία του πως «δεν χρειάζεται να βιαστούμε», για διάφορους λόγους, όπως το να μειωθεί η περίπτωση αποτυχίας μιας μεταγραφής.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0