Football Talk

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγο μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Super League, ευχαρίστησε τις ομάδες που τον εμπιστεύτηκαν και δεσμεύτηκε πως ο στόχος του είναι να οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτελεί πλέον το νέο πρόεδρο της Super League, με εννέα ψήφους υπέρ, όντας ο μοναδικός υποψήφιος της διαδικασίας, μετά την απόσυρση του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού προέβη σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τις ομάδες της κατηγορίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δημοσίευση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0