Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Χέντερσον, περνά ιατρικά ο Αβονίγι!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Χέντερσον, περνά ιατρικά ο Αβονίγι!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Ντιν Χέντερσον, την ώρα που ο Ταΐβο Αβονίγι περνά ιατρικά στον σύλλογο!

Μεταγραφικός «πυρετός» για την Νότιγχαμ Φόρεστ που βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων.

Οι νεοφώτιστοι συμφώνησαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μονοετή δανεισμό του Ντιν Χέντερσον. Μάλιστα, η Φόρεστ προσπάθησε να συμπεριλάβει στην συμφωνία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, κάτι που η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής στους «κόκκινους διαβόλους» την περσινή σεζόν, σημειώνοντας μονάχα τέσσερις συμμετοχές, με τον Νταβίντ ντε Χέα να αποτελεί την βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια.

Παράλληλα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ενεργοποίησε την ρήτρα αγοράς του Ταΐβο Αβονίγι, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Νιγηριανό επιθετικό να περνά ιατρικές εξετάσεις. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ σημείωσε 20 γκολ με την φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου και πρόκειται να αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Στιβ Κούπερ!

3596fe31a27859e6.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0