Football Talk

Τέμπας: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκτήσει πλέον Λεβαντόφσκι, Κούντε και Μπερνάντο Σίλβα»

Τέμπας: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκτήσει πλέον Λεβαντόφσκι, Κούντε και Μπερνάντο Σίλβα»
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για τις εμπορικές συμφωνίες της Μπαρτσελόνα, που της δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της.
Το «πράσινο φως» για ενίσχυση του ρόστερ της φαίνεται πως άναψε για την Μπαρτσελόνα, μετά την πώληση ενός σημαντικού μέρους των εμπορικών και τηλεοπτικών της δικαιωμάτων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της, περίπου 700 εκατ. ευρώ, τα οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, της δίνουν το δικαίωμα να προχωρήσει στην απόκτηση και δήλωση των Λεβαντόφσκι, Κούντε και Μπερνάντο Σίλβα.

«Οι προτάσεις εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου και τώρα πλέον πρέπει να μπουν σε εφαρμογή. Να συγκεντρώσουν δηλαδή τους οικονομικούς πόρους μετά την πώληση των τηλεοπτικών και εμπορικών δικαιωμάτων τους.

Γνωρίζουν πολύ καλά τα νούμερα και αν αυτές οι συμφωνίες παράγουν πράγματι αυτή την οικονομική ποσότητα, τότε θα μπορούν να υπογράψουν αυτούς τους παίκτες και μερικούς ακόμη».


Παράληλλα, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με αφορμή την ανανέωση του Εμπαπέ.

«Αυτή είναι η θέση των νεόπλουτων που παρακάμπτουν τους κανονισμούς με τη δύναμη των χρημάτων τους. Δεν πιστεύει καν τα δικά του ψέματα και γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ρεάλ δεν διέθεσε περισσότερα χρήματα για τον Μπαπέ. Είναι δύσκολο να λες τόσα ψέματα, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη βιωσιμότητα στο ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0