Football Talk

Μανέ: «Μόλις έμαθα για το πρότζεκτ της Μπάγερν Μονάχου, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» (video)

Μανέ: «Μόλις έμαθα για το πρότζεκτ της Μπάγερν Μονάχου, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» (video)
Οι δηλώσεις του Σαντιό Μανέ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπάγερν Μονάχου ενεργοποίησε τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα, Σαντιό Μανέ, και τον έκανε κάτοικο Γερμανίας, μετά από έξι χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ.

Κατά την επίσημη παρουσίασή του, ο Σενεγαλός επιθετικός αναφέρθηκε στα κριτήρια που τον έκαναν να επιλέξει τη νέα του ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από τους Βαυαρούς.

«Όταν η Μπάγερν έδειξε το ενδιαφέρον της για μένα, μίλησα μαζί τους και ήμουν έκπληκτος και από το πρότζεκτ και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά δεν το σκέφτηκα πολύ».

Για τον Νάγκελσμαν:
«Ήταν σημαντικό για μένα να μάθω το πρότζεκτ και εκείνον. Όταν μιλήσαμε και εξηγήσαμε τις ιδέες του σε μένα, έμεινα έκπληκτος. Είδα τον εαυτό μου σε αυτό το πρότζεκτ αμέσως και δεν σκέφτηκα πολύ. Ήταν η σωστή ομάδα για μένα. Βλέπω τον εαυτό μου σαν υποστήριξη και πήρα τη σωστή απόφαση για μένα. Δεν νιώθω ότι είμαι σταρ, θέλω απλά να βοηθήσω την ομάδα".

Όταν μίλησα με τον προπονητή, κατάλαβα πόσο δυνατή ομάδα είναι. Ακολούθησα την ομάδα στη Bundesliga και το Champions League και δεν τίθεται αμφιβολία ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, αλλά και γιατί πιστεύω στο πρότζεκτ. Η ομάδα είναι κάτι πιο σημαντικό για μένα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την πρόκληση που έχει με τη νέα του ομάδα:
«Όλη μου η ζωή είναι μια πρόκληση, αγαπώ τις προκλήσεις. Έχουμε τη σωστή ομάδα μαζί, που είναι φτιαγμένη για να κερδίζει τίτλους. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους.

Όταν έπαιζα στη Λίβερπουλ παλεύαμε για όλους τους τίτλους. Αλλά είναι το ίδιο και με την Μπάγερν, παλεύουν επίσης για όλους τους τίτλους. Αυτό έψαχνα. Όταν παίζεις στην Μπάγερν είσαι και εσύ πεινασμένος".

Για το γεγονός ότι δεν είχε τραυματισμούς αλλά και για την πόλη: "Φυσικά χρειάζεσαι πολύ τύχη, αλλά έχω αφιερώσει τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο, δουλεύω πολύ. Είμαι στο Μόναχο εδώ και δύο μέρες και αγαπώ την πόλη. Ανυπομονώ να ζήσω εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0