Football Talk

Τα δεδομένα για Σκάρπα και Ολυμπιακό: Η αισιοδοξία, το εμπόδιο της Παλμέιρας και το «ερυθρόλευκο» πλεονέκτημα (video)

Τα δεδομένα για Σκάρπα και Ολυμπιακό: Η αισιοδοξία, το εμπόδιο της Παλμέιρας και το «ερυθρόλευκο» πλεονέκτημα (video)

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι το πρώτο όνομα για ενίσχυση στη θέση του «10» αλλά η Παλμέιρας είναι το μεγάλο εμπόδιο του Ολυμπιακού. Το BN Sports σύλλεξε τις απαραίτητες πληροφορίες και σας μεταφέρει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του έμπειρου άσου.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Από το πουθενά ο Ολυμπιακός μπήκε με απίστευτο δυναμισμό στο καλοκαιρινό παζάρι. Μπορεί πριν από μία εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» να μην είχαν κάποια μεταγραφική δραστηριότητα αλλά τα τελευταία 24ώρα επικρατεί ένας… χαμός. Ο Σίμε Βρσάλικο έκανε την αρχή και οι Άβιλα, Αλίγιαγκιτς τη συνέχεια μέχρι να σκάσει και η μεταγραφή του Φίλιπ Ζίνγκερναγκελ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στην τελική ευθεία την ενίσχυση βασικών θέσεων ώστε η ομάδα να είναι πλήρης μέχρι τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα. Μία από αυτές είναι και του «10», με τον Γκουστάβο Σκάρπα να είναι ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της θέσης.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί από τώρα να συμφωνήσει ως ελεύθερος με όποια ομάδα θέλει ώστε να ενσωματωθεί σε έξι μήνες.

Το BN Sports μίλησε με Βραζιλιάνους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Παλμέιρας και σύλλεξε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υπόθεσή του. Ο δείκτης δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός παρά την κατάσταση του με τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο έμπειρος άσος δεν θέλει να ανανεώσει με την Παλμέιρας. Ότι και να γίνει, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ελκυστική περίπτωση για τον ίδιο καθώς τον θεωρεί ως ένα σκαλοπάτι για το κάτι παραπάνω αλλά και μία ομαλή μετάβαση μέσω της Ελλάδας.

Η Παλμέιρας από την πλευρά της έχει αποδεχθεί πως ο Σκάρπα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα αλλά αυτό δεν τους κάνει και εύκολο… αντίπαλο για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Βραζιλιάνοι με το «έτσι θέλω», θα κρατήσουν τον Σκάρπα μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του, κάνοντας δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

Ο ελληνικός σύλλογος φυσικά δεν επηρεάζεται από αυτό, καθώς συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, έχοντας και τον παίκτη με το μέρος του, και προσπαθεί να τον αποκτήσει από τώρα. Σε άλλη περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα χέρια από τώρα για να κάνει τον παίκτη δικό του τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Φυσικά, αξιοσημείωτη είναι και η «σφήνα» της Γαλατασαράι που δουλεύει την περίπτωσή του ενώ στο κόλπο έχει μπει και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες είναι σε πλεονεκτική θέση και υπάρχει η αισιοδοξία πως (και) αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0