Football Talk

ΑΕΚ: Ο μεγάλος στόχος να παίξει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Ο μεγάλος στόχος να παίξει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην OPAP Arena

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν ακόμα, ποια σημεία της OPAP Arena δεν θα έχουν ολοκληρωθεί, αλλά που δεν θα απαγορεύουν από την ΑΕΚ να μπορεί να παίξει παιχνίδια στο γήπεδό της.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν βγήκαν χθες. Ιστορική, αν μη τι άλλο, στιγμή, με την ΠΑΕ να εκδίδει διαρκείας για το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2002-03.

Το ερώτημα φυσικά του κόσμου έχει να κάνει με το πότε θα μπει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Ακριβής ημερομηνία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως ένα ξεκάθαρος στόχος: να παίξει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρωτάθλημα αρχίζει το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου. Σε δυο μήνες από σήμερα δηλαδή. Αυτό το διάστημα τα έργα πρέπει να «τρέξουν» με πυρετώδεις ρυθμούς. Το χορτάρι θα είναι έτοιμο. Και τα εσωτερικά έργα επίσης. Εξωτερικά είναι το ζητούμενο να προχωρήσουν πιο εντατικά.

Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ; Να μη χρειαστεί να δώσει κάποιο εντός έδρας παιχνίδι της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μακριά από την OPAP Arena. Δεδομένα δεν θα είναι όλο το γήπεδο έτοιμο. Τα Μουσεία για παράδειγμα σίγουρα δεν θα είναι έτοιμα το Σεπτέμβρη. Όπως και κάποια άλλα πράγματα.

Το ζητούμενο είναι μέχρι τον Σεπτέμβρη να έχουν προχωρήσει τα έργα προκειμένου το γήπεδο να είναι λειτουργικό, ασφαλή για τον κόσμο και να μπορεί να πάρει φυσικά άδεια λειτουργίας. Προς αυτή την κατεύθυνση «τρέχουν» όλοι στην ΑΕΚ και είναι πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν. Ο επόμενος μήνας θα δείξει προς σε ποια κατεύθυνση κινούμαστε καθώς αναμένεται να έχουμε ένα πρώτο test event. Το πιο πιθανό σενάριο λοιπόν είναι μέσα στον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ να είναι σε θέση να παίξει αγώνα πρωταθλήματος στην OPAP Arena. Να δώσει ίσως κάποια πρώτα ματς εκτός έδρας ή έστω ένα στο ΟΑΚΑ, όπου έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Ακόμα κι αυτό όμως προσπαθούν στην ΑΕΚ να μη χρειαστεί να το κάνουν.

Εν κατακλείδι οι εργασίες προχωρούν προκειμένου μέσα στον Σεπτέμβριο η OPAP Arena να είναι λειτουργική και να μπορεί να δώσει εκεί η ΑΕΚ το πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Από εκεί και μετά και με το γήπεδο να έχει ήδη ανοίξει θα προχωρούν και τα άλλα έργα: όπως είναι τα Μουσεία.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0