Football Talk

Πάει για διπλό «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Σκάρπα και Ζιγκερνάγκελ!

Πάει για διπλό «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Σκάρπα και Ζιγκερνάγκελ!

Μεταγραφικός «πυρετός» επικρατεί στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την υπόθεση του Σίμε Βρσάλικο, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για ακόμα δύο πολύ δυνατές προσθήκες.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Το «μπαμ» με τον Σίμε Βρσάλικο έδιωξε τα… σύννεφα αβεβαιότητας γύρω από τον Ολυμπιακό και τάραξε τα μεταγραφικά νερά της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν σταματούν εκεί την ενίσχυσή τους. Συγκεκριμένα, από χθες (18/6) υπάρχει η φήμη πως η ομάδα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα δύο μεγάλες μεταγραφές και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», είναι ονόματα από το «πάνω ράφι».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις υποθέσεις των Γκουστάβο Σκάρπα και Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ. Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο πρώτος, αποτελεί τον ηγέτη της Παλμέιρας και τον οδηγό για την κατάκτηση των δύο Copa Libertadores. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι κλασσικό «10άρι» και από τα καλύτερα στελέχη του Αμπέλ Φερέιρα, με τον ίδιο, όμως, να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και να κοιτάει με πολύ καλό μάτι την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στη περσινή χρονιά μέτρησε επτά γκολ και έξι ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά έχει στο παλμάρε του 31 γκολ και 42 ασίστ με τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Αξιοσημείωτο πως έχει μία συμμετοχή με το εθνόσημο της Βραζιλίας και κοστολογείται στα εννιά εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ο 27χρονος Δανός εξτρέμ είναι από τους κύριους λόγους για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στη Premier League. Με γεμάτη σεζόν και 50 αγώνες στο ενεργητικό του (επτά γκολ και δέκα ασίστ), η Γουότφορντ τον κάλεσε πίσω αλλά ο υποβιβασμός της, φέρνει τον Δανό εκτός του αγγλικού συλλόγου και τον Ολυμπιακό αρκετά κοντά στην απόκτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0