Football Talk

«Βόμβα» στη Premier League: Στο… μικροσκόπιο κίτρινη κάρτα στον Τσάκα που στοιχηματίστηκε με υπερβολικά ποσά!

«Βόμβα» στη Premier League: Στο… μικροσκόπιο κίτρινη κάρτα στον Τσάκα που στοιχηματίστηκε με υπερβολικά ποσά!

Ταράζει τα… νερά του Νησιού η Daily Mail καθώς ανέφερε πως η κίτρινη κάρτα του Τσάκα στον αγώνα με τη Λιντς πονταρίστηκε με τεράστια ποσά, με αποτέλεσμα να ερευνάται από την ομοσπονδία.

Απόλυτος χαμός στην Αγγλία από το… πουθενά. Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί και οι παίκτες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, η «Daily Mail» έριξε… βόμβα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η αγγλική ιστοσελίδα, η FA έχει βάλει στο… μικροσκόπιο την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Γκρανίτ Τσάκα στον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στη Λιντς.

Ο λόγος είναι το υπερβολικό ποντάρισμα σε αυτό το γεγονός στο στοίχημα, κάτι που κίνησε τις υποψίες των αρμοδίων στην ομοσπονδία. Το ποσό που παίχτηκε ήταν 52 χιλιάδες λίρες (!), κάτι καθόλου φυσιολογικό, ειδικά για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Το ποσό έφτασε τις 250 χιλιάδες λίρες, κάνοντας τόσο την στοιχηματική εταιρία όσο και την ομοσπονδία να κινητοποιηθούν άμεσα. Ο Τσάκα δεν είναι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους μέχρι στιγμής, όπως τονίσει το δημοσίευμα, αλλά σίγουρα θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις στο Νησί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0