Football Talk

8ος στην λίστα των «Times» ο Σαλάχ για τις φιλανθρωπικές του κινήσεις – Ο μόνος ποδοσφαιριστής στο Top 25!

8ος στην λίστα των «Times» ο Σαλάχ για τις φιλανθρωπικές του κινήσεις – Ο μόνος ποδοσφαιριστής στο Top 25!

Για πολλούς τα επιτεύγματά του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι πιο σημαντικά από τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα. Ένα από αυτά αφορά τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει, με τους «The Times» να τον τοποθετούν στην 8η θέση της λίστας, όντας ο μόνος από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στις πρώτες 25 θέσεις!

Ναι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι μέσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, εξαιτίας της εκπληκτικής σεζόν που πραγματοποίησε με την Λίβερπουλ, όμως ο Αιγύπτιος δεν παύει να εντυπωσιάζει άπαντες και έξω αγωνιστικά.

Τι σημαίνει αυτό; Μία ματιά στο δημοσίευμα των «The Times» αρκεί, διότι αισίως ο «Φαραώ» της Λίβερπουλ κατέχει κεντρική θέση, όσον αφορά τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε 8ος στην λίστα των «The Times» αναφορικά με τις φιλανθρωπικές του κινήσεις, όντας ο μόνος ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 25 θέσεις, έπεισε έναν πατέρα να μην κινηθεί νομικά σε έναν κλέφτη και έδωσε στο κλέφτη χρήματα και σταμάτησε παιδιά που ασκούσαν «bullying» σε έναν άστεγο, αγοράζοντάς του και σπίτι!

Κινήσεις που αναδεικνύουν το ποιόν του «ανθρώπου» Σαλάχ, που στο τέλος της ημέρας είναι πιο σημαντικός από κάθε τι ποδοσφαιρικό…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0