Football Talk

ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της OPAP Arena, το test event και τα επόμενα βήματα (video)

ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της OPAP Arena, το test event και τα επόμενα βήματα (video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία που θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του το νέο γήπεδο της ΑΕΚ – Τι τονίζεται σχετικά από την ΑΕΚ - Τo test event που πρέπει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι και οι επόμενες εργασίες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το νέο της γήπεδο έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει. Πλέον φαίνεται να μας χωρίζουν δυο μήνες από τη μεγάλη αυτή τη στιγμή της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις έξι» στις 17 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τα εγκαίνια της OPAP Arena, ημέρα που η εκκλησία μας γιορτάζει τη μνήμη «Αγίας Σοφίας».

Όντως αυτή η ημερομηνία υπάρχει σαν σκέψη στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» η ημέρα των εγκαινίων. Πάντως μέσα στον Σεπτέμβριο όλοι στην ΑΕΚ θέλουν να έχουμε εγκαίνια. Το σίγουρο είναι ότι στις 17 Σεπτεμβρίου και εγκαίνια να έχουμε δεν θα έχει μορφή φιλικού αγώνα, καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πρωτάθλημα.

Τα εγκαίνια θα είναι μία σπουδαία εκδήλωση της ΑΕΚ που θα είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, με περισσότερες σχετικές και τελικές λεπτομέρειες να αναμένονται να γίνουν γνωστές μέσα στο καλοκαίρι.

Πριν τα εγκαίνια θα έχουμε φυσικά test event, το οποίο αναμένεται να γίνει στα μέσα του Ιουλίου. Στο test event αναμένεται να εισέλθουν περίπου 200 άτομα, όλοι γνώστες πάνω σε γηπεδικές εγκαταστάσεις προκειμένου να τσεκάρουν τα πάντα όσον αφορά τη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Επιπλέον αυτή την περίοδο προχωρούν οι εργασίες τόσο εντός όσο και εκτός της OPAP Arena. Εντός μάλιστα έχουμε την τοποθέτηση του αγωνιστικού χώρου, όπου μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0