Football Talk

Ιωνικός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Χριστοδουλής

Ιωνικός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Χριστοδουλής

Την υπογραφή του στη διετή ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό έβαλε ο Γιώργος Χριστοδουλής.

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Χριστοδουλής. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 21χρονου τερματοφύλακα μέχρι το 2024.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Χριστοδουλή για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Γιώργος αποτελεί έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο τερματοφύλακα, ο οποίος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και προοδεύει διαρκώς.

Αγωνίστηκε δύο φορές την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού, γράφοντας μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στο Κύπελλο κόντρα στη Λαμία και άλλη μια ως βασικός την τελευταία αγωνιστική των playouts κόντρα στον Παναιτωλικό, δείχνοντας τις ικανότητές του.

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιώργος Χριστοδουλής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: 

«Είναι χαρά και τιμή μου που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Ανήκω σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, μέσα από την οποία θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω και εγώ να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0