Football Talk

Λουξεμβούργο – Τουρκία 0-2: Άχαστη στο Nations League, με «όπλο» της το εύκολο γκολ και το «μηδέν» παθητικό! (video)

Λουξεμβούργο – Τουρκία 0-2: Άχαστη στο Nations League, με «όπλο» της το εύκολο γκολ και το «μηδέν» παθητικό! (video)

Το τρία στα τρία, δίχως να δεχθεί γκολ, κατάφερε να πανηγυρίσει η Τουρκία απέναντι στο Λουξεμβούργο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0 και να βρίσκονται στην 1η θέση του 1ου ομίλου του Nations League!

Μιλάμε σίγουρα για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο Nations League, αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματά της και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει στους 9 βαθμούς σε 270 αγωνιστικά λεπτά.

Ο λόγος φυσικά για την Τουρκία, η οποία μετά το 4-0 απέναντι στα Νησιά Φερόε και το 6-0 στην έδρα της Λιθουανίας, αισίως κέρδισε και το Λουξεμβούργο, παρά το γεγονός πως το 2-0 ήρθε δύσκολα και αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης!

Το σκορ άνοιξε στο 37ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου από το σημείο του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 15ο του γκολ με την φανέλα της χώρας του σε 71 αναμετρήσεις, για να έρθει ο Ντορσούν και να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 76’, με την 6η τελική προσπάθεια της ομάδας του στον στόχο.

Την ίδια ώρα, το Λουξεμβούργο δυσκολεύτηκε να βρει χώρους και περιορίστηκε σε μία τελική προσπάθεια και με το τελικό 2-0, η Τουρκία έφτασε στο απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ούσα μόνη… πρώτη και με 11-0 ως παθητικό τερμάτων!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0