Football Talk

Στον Ιωνικό μέχρι το 2024 ο Λευτέρης Χουτεσιώτης!

Στον Ιωνικό μέχρι το 2024 ο Λευτέρης Χουτεσιώτης!

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ιωνικός, με τον Έλληνα γκολκίπερ να παραμένει κάτοικος… Νίκαιας, για την επόμενη διετία!

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από νωρίς, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στον Ιωνικό, μέχρι και το καλοκαίρι του 2024!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη για τα δύο επόμενα χρόνια, ως το 2024.

Ο Λευτέρης ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν Kέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα με 95, ο πρώτος στη σχετική λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα (121), ενώ κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία του.»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: 

«Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν άψογοι απέναντί μου. Είναι κάτι που εκτιμώ κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να παραμείνω. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά.

Ο Ιωνικός με βοήθησε να επιστρέψω στο προσκήνιο, να ακουστεί ξανά το όνομά μου. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υψηλότεροι στόχοι τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως τη νέα σεζόν μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Επίσης. η πορεία που πραγματοποιήσαμε την περασμένη σεζόν ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραμείνω στην ομάδα.

Η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ιωνικού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0