Football Talk

Nations League, Mαντσίνι: « Κρίμα που θα είναι άδειο το γήπεδο με την Αγγλία, έχουν αλλάξει πολλά μετά το Euro»

Nations League, Mαντσίνι: « Κρίμα που θα είναι άδειο το γήπεδο με την Αγγλία, έχουν αλλάξει πολλά μετά το Euro»

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της «σκουάντρα ατζούρα» απέναντι στην Αγγλία, μιλώντας μεταξύ άλλων για μια εντελώς διαφορετική συνθήκη από το Εuro και μετά.

Η Αγγλία, υποδέχεται το Σάββατο (11/06) την Ιταλία, σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο Μολινό, στο πλαίσιο του Nations League, σε μια… επανάληψη του περυσινού τελικού του Euro.

Ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με εκείνη της 11ης Ιουλίου του 2020, με την Αγγλία να είναι το φαβορί. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάριο Μπαλοτέλι και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή:

«Για την Αγγλία θα μπορούσε να είναι μια ρεβάνς, αλλά είναι ένας πολύ διαφορετικός αγώνας, γιατί δεν είναι τελικός, δεν υπάρχει κοινό, δεν είναι Γουέμπλεϊ. Ίσως και η Αγγλία σκέφτεται περισσότερο να πειραματιστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά στο Nations League»

Για το πως πιστεύει ότι θα «κυλήσει» το παιχνίδι δήλωσε:

«Θα είναι σίγουρα σκληρό, όπως όλα αυτά εναντίον της Αγγλίας. Κρίμα που το γήπεδο θα είναι άδειο. Το ποδόσφαιρο χωρίς κοινό δεν είναι ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο σε ένα αγγλικό γήπεδο».

Για το ροτέισον συγκριτικά με το παιχνίδι ενάντια στην Ουγγαρία:

«Θα δούμε πώς θα ανακάμψουν όσοι που έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Κριστάντε, για παράδειγμα, έπαιξε δύο στη σειρά. Ο Εσποζίτο είναι καλός και από τους λίγους που δεν παίζουν στη θέση τους, εκτός από τον Λοκατέλι που μπορεί να παίξει στο κέντρο»

Για τον Μπαλοτέλι τόνισε:

«Τον αγαπώ πολύ τον Μάριο. Αν είχε κάνει αυτό που ξέρει, θα ήταν μαζί μας. Ίσως θα μπορούσα να τον είχα καλέσει τον Νοέμβριο για την Ελβετία, όταν είχαμε τόσους τραυματισμούς. Στο ποδόσφαιρο, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά εμείς θέλουμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό για το μέλλον»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0