Football Talk

Κύπρος - Ελλάδα 3-0: «Πισωγύρισμα» για την Εθνική Ελπίδων και ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού! (video)

Κύπρος - Ελλάδα 3-0: «Πισωγύρισμα» για την Εθνική Ελπίδων και ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού! (video)
Η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας ηττήθηκε με 3-0 από την Κύπρο (06/06) στην προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το EURO 2023.
Ένας βαθμός θα αρκούσε στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον 4ο προκριματικό όμιλο του EURO 2023 κάτω των 21, αλλά εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 3-0 (06/06) από την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου.

Η υπόθεση-πρόκριση παραμένει μεν «ζωντανή», αλλά έγινε εξαιρετικά περίπλοκη πλέον, καθώς κρίνεται από τα αποτελέσματα της Ισλανδίας και την αναμέτρηση με την Πορτογαλία (11/06, 22:15).

Η Κύπρος έδειξε από νωρίς τη διάθεση να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση και να επιβάλει τον ρυθμό της. Εν τέλει, κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ένα γκολ, στο 27ο λεπτό. 

Ο Γαβριήλ ανατράπηκε από τον Βήχου εντός περιοχής, ο διαιτητής υπέδειξε την «εσχάτη» των ποινών και παρά την προσπάθεια του Τζολάκη, που έπεσε στη σωστή γωνία, ο Κατσαντώνης ευστόχησε και το 1-0 δεν αποφεύχθηκε.



Η Ελλάδα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη δημιουργία. Ενδεικτικό πως η πρώτη της τελική προσπάθεια καταγράφηκε στο 47ο λεπτό μέσω ενός σουτ του Σουρλή, που πέρασε εκτός εστίας.

Τα λεπτά κυλούσαν δίχως κάποια αξιοσημείωτη προσπάθεια, έως ότου φτάσαμε στο 73ο λεπτό. Ο Σεργίου έκανε μία όμορφη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Νικολάου, ο οποίος με εξαιρετικό βολέ διαμόρφωσε το 2-0

Η Ελλάδα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και εν τέλει δέχθηκε και τρίτο γκολ. Στο 82ο λεπτό, ο Τζολάκης ανέτρεψε τον Παρούτη και ο Γιώργος Ναούμ, που ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 3-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κύπρος (Γιαννάκης Οκκάς): Κίτος, Καραμανώλης, Σελίς, Πολυκάρπου (59' Μιχαήλ), Σεργίου, Οκκάς (69' Μάμας) , Φραντζής, Ναούμ, Γαβριήλ (69' Νικολάου), Γερολέμου(69' Κωστή), Κατσαντώνης (80' Παρούτης).

Ελλάδα (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Βήχος, Ζαγαρίτης, Κανελόπουλος, Μπότος, Κουτσουπιάς (64' Λώλης), Σουρλής, Χριστόπουλος (64' Κωσίδης).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0