Football Talk

Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Μίλνερ!

Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Μίλνερ!

Κομβικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στη Λίβερπουλ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Τζέιμς Μίλνερ! Όπως ανακοίνωσαν οι «reds» ο αρχηγός της ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2023, με τον ίδιο να αναφέρει πως ο Γιούργκεν Κλοπ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μια σεζόν. Ποτέ δεν θεώρησα δεδομένο να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και δεν θα το κάνω ποτέ.

Ένα κυρίαρχο συναίσθημα για μένα – και ζωτικής σημασίας στη διαδικασία – ήταν η πεποίθηση ότι μπορώ ακόμα να συνεισφέρω στην ομάδα. Ο Κλοπ ήταν ξεκάθαρος τι πίστευε και αυτό ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου.

Τελικά ήταν μια απόφαση που πήρα, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, με βάση την ποιότητα των ανθρώπων στο σύλλογο. πρωτίστως οι συμπαίκτες, μαζί με τον μάνατζερ και τους προπονητές. Στα συν το λαμπρό προσωπικό του προπονητικού γηπέδου, που είναι ο χτύπος της καρδιάς της ΑΧΑ. Από το ιατρικό δωμάτιο, την αθλητική επιστήμη, το τμήμα κιτ, τη διατροφή, την καντίνα και το προσωπικό γραφείου. Όλοι οι άνθρωποι που κάνουν την ομάδα αυτό που είναι.

Εφόσον μπορώ ακόμα να παίξω τον ρόλο μου, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να το αποχωριστώ.

Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική, παρόλο που δεν είχε το τέλος που ελπίζαμε. Αλλά νομίζω ότι αυτό θα μας κάνει όλους ακόμα πιο πεινασμένους για περισσότερη επιτυχία, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωσα ότι μετά την παρέλαση και αυτό έπαιξε ρόλο στη λήψη των αποφάσεών μου επίσης. Είναι ένα μοναδικό κλαμπ.

Τώρα αυτό έχει υπογραφεί, ήδη ανυπομονώ να επιστρέψω με όλους, να επικεντρωθώ ξανά και να πάω ξανά. Είναι ένα λαμπρό καμαρίνι για να είσαι μέρος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0