Football Talk

Λουίς Ενρίκε: «Δεν ανακάλυψα και... την πενικιλίνη βάζοντας τον Πέδρι και τον Γκάβι!»

Λουίς Ενρίκε: «Δεν ανακάλυψα και... την πενικιλίνη βάζοντας τον Πέδρι και τον Γκάβι!»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, σε δηλώσεις του εκθείασε τα δύο ανερχόμενα αστέρια της «Φούρια Ρόχα», ενώ τάχθηκε υπέρ της διοργάνωσης του Nations League
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του Nations League, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει την Τσεχία

«Από τότε που άρχισε αυτή η διοργάνωση, δεν υπάρχουν πια τα φιλικά. Έχουν τελειώσει εκείνα τα ματς όπου μπορούσες να δοκιμάσεις πράγματα χωρίς φόβο να δεχτείς κάποιο χτύπημα. Αρκετοί παίκτες μου είπαν ότι τώρα έρχονται στην εθνική ομάδα και δίνουν ματς μέγιστης σημασίας. Τα προτιμώ πολύ, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει». 

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, λόγω της διοργάνωσης και του επιπέδου των ομάδων. Η Τσεχία προβιβάστηκε από την League B αλλά έδειξε ότι μπορεί να νικήσει κάθε μέλος του γκρουπ. Θα βρούμε μπροστά μας μία γενναία ομάδα, που αμύνεται πολύ καλά, στην επίθεση καλύπτουν καλά τους χώρους ενώ παίζουν στην έδρα τους».

«Δεν ανακάλυψα την πενικιλίνη βγάζοντας τον Γκάβι και τον Πέδρι. Όταν βλέπω κάποιον που μου αρέσει πολύ, όπως ο Πέδρι αλλά και ο Γκάβι, δεν είναι δύσκολο να του δώσω την ευκαιρία και να τον ρίχνω στο γήπεδο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0