Football Talk

Nations League, Ιταλία - Γερμανία 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο σε ένα ματς-υπόθεση τριών λεπτών! (video)

Nations League, Ιταλία - Γερμανία 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο σε ένα ματς-υπόθεση τριών λεπτών! (video)
Ιταλία και Γερμανία έμειναν στο 1-1 (04/06) στην πρεμιέρα τους στο φετινό Nations League, σε ένα ματς που κρατούσε το... καλύτερο, για τα τελευταία είκοσι λεπτά!
Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ματς της πρεμιέρας του Nations League, αφού Ιταλία και Γερμανία «κόλλησαν» στο 1-1 (04/06) σε ένα ματς που έως το 70ο λεπτό δεν είχε γκολ!
 
Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του Χάνσι Φλικ στο τελευταίο δεκάλεπτο, που θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς, αφού κατά διαστήματα, ήταν αρκετά ανώτεροι.

Η Γερμανία ξεκίνησε με ορμή την αναμέτρηση και απείλησε πρώτη. Στο 15ο λεπτό, ο Γκνάμπρι έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά ο Ντοναρούμα ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε το σουτ του, με εντυπωσιακή επέμβαση.
 
Η απάντηση των Ιταλών ήρθε στο 35' και ήταν... ηχηρή! Ο Σκαμάκα επιχείρησε το σουτ από το όριο της περιοχής, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Νόιερ! Κάτι ανάλογο λίγο έλειψε να πράξει ο Γκνάμπρι τρία λεπτά αργότερα, όταν σούταρε εντός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σκαμάκα απείλησε ξανά, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε εστία, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το εκτός περιοχής σουτ του Πολιτάνο στο 55'.
 
Το ματς έδειχνε να κυλά χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά μάλλον τις «κρατούσε» για ένα έντονο τρίλεπτο!
 
Στο 70' οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα, με τον Γκνοντό να τροφοδοτεί τον Πελεγκρίνι κι αυτός να γράφει το 1-0!
 

Οι Γερμανοί απάντησαν άμεσα! Τρία λεπτά αργότερα, ο Κίμιχ έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής, σούταρε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντοναρούμα! Υπήρξε έλεγχος της φάσης από τον VAR, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε, με το γκολ να μετρά κανονικά.
 

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, το σύνολο του Χάνσι Φλικ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τόσο το σουτ του Γκουντογκάν στο 78', όσο και αυτό του Κίμιχ ένα λεπτό αργότερα, δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη για τη Γερμανία.
 
Το 1-1 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό σε ένα ματς αρκετά μοιρασμένο έως το γκολ των «Πάντσερ» και που γενικότερα κρατούσε το... καλύτερο για το τελευταίο εικοσάλεπτο.
 
 
Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Μπιράγκι (80' Ντιμάρκο), Τονάλι (80' Πομπέγκα), Φρατέζι (85' Ρίκι), Κριστάντε, Πολιτάνο (65' Γκνοντό), Πελεγκρίνι, Σκαμάκα (85' Κανσελιέρι)
 
Γερμανία (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κέρερ, Ρίντιγκερ, Σίλε, Χέντρικς (59' Χόφμαν), Κίμιχ, Γκορέτσκα (69' Γκουντογκάν), Γκνάμπρι (80' Ράουμ), Σανέ (59' Μουσιάλα), Μίλερ (70' Χάβερτς), Βέρνερ
 
Φάνης Τσοκανάς
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0