Football Talk

Nations League, Λιθουανία – Λουξεμβούργο 0-2: Ο Σινάνι με δύο γκολ χάρισε την νίκη στην ομάδα του (video)

Nations League, Λιθουανία – Λουξεμβούργο 0-2: Ο Σινάνι με δύο γκολ χάρισε την νίκη στην ομάδα του (video)

Λιθουανία και Λουξεμβούργο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντική νίκη με 2-0 στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Ξεκίνησε και ο πρώτος όμιλος της τρίτης κατηγορίας του Nations League, με το Λουξεμβούργο να επικρατεί της Λιθουανίας με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ντάνελ Σινάνι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και δημιούργησαν από την αρχή μερικές απειλητικές περιπτώσεις. Δεν ήταν όμως αποτελεσματικοί στην επίθεση, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν τον αγώνα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να ανοίγουν το σκορ.

Μετά από πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ τον Μπόρχες και του Σινάνι μέσα στην περιοχή της Λιθουανίας, ο δεύτερος «εκτέλεσε» με δυνατό σουτ τον Σέτκους στο 43’ και έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε «αέρα» αυτοπεποίθησης στην ομάδα του Χολτζ, η οποία εμφανίστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο 45λεπτο.

Με την Λιθουανία να αδυνατεί να βρει χώρους, το Λουξεμβούργο γινόταν όλο και πιο επιθετικό και τελικά βρήκε το γκολ που «κλείδωσε» την νίκη. Στο 78’ ο Όλεσεν θα μπει στην περιοχή και θα δώσει στον Σινάνι που ακολουθούσε μόνος. Ο μέσος της Νόριτς χωρίς πίεση δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να κάνει το τελικό 2-0.

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό πρώτο της ημίχρονο η Λιθουανία και «λύγισε» από το Λουξεμβούργο, το οποίο ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιθουανία (Βάλντας Ιβανάουσκας): Σέτκους, Μπαραβίκας, Ούτκους, Σάτκους, Μπαράουσκας, Μαγκελαΐτις, Σλίβκα (84' Ντολζνίκοφ), Νοβίκοβας, Λάσιτσκας, Γκολούμπιτσκας (63’ Πετκεβίσιους), Κλιμαβίσιους (63’ Κρουζίκας)

Λουξεμβούργο (Λουκ Χολτζ): Μόρις, Πίντο, Κάρλσον, Σανό, Σάντος, Μάρτινς, Τιλ (46’ Ροντρίγκες), Σινάνι (89' Τιλ), Μπαρέιρο, Μπόρχες (60’ Όλεσεν), Μουράτοβιτς (69’ Μπόνερτ)

Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0