Football Talk

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Κάρλος Τέβες!

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Κάρλος Τέβες!

Οριστικό τέλος στην καριέρα του βάζει ο Κάρλος Τέβες μετά από 26 χρόνια στα γήπεδα.

Το τέλος μιας εποχής! Ο Κάρλος Τέβες «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δίνοντας τέλος σε μια υπέροχη καριέρα 20 και πλέον ετών, όπως δήλωσε και σε μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής.

Ο «Ελ Απάτσι», απείχε ένα χρόνο από τα γήπεδα, αφού η τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο του 2021 με τη φανέλα της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς ενώ αποκάλυψε ότι είχε και προτάσεις από ομάδες του MLS, ώστε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Kαταλυτικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε ο χαμός του ανθρώπου που τον μεγάλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τέβες:

«Σταματάω το ποδόσφαιρο, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είχα προσφορές στα χέρια μου, μου πρότειναν να παίξω στις ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκα. Αυτό ήταν, έχω δώσει τα πάντα. Η τελευταία μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα το νούμερο ένα θαυμαστή μου»

Για το μέλλον του δήλωσε:

«Έχω πάρει την απόφαση να γίνω προπονητής. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ. Βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα, θέλω να αντιμετωπίζω τους παίκτες από πιο προσωπική πλευρά. Όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπόκα. Η σκέψη και μόνο μου προκαλεί αυτό το μυρμήγκιασμα, όπως όταν έπαιζα. Για αυτό και είμαι σίγουρος για το τι θέλω να κάνω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0